Lainox Naboo keuken van de toekomst

LainoxMaak kennis met de toekomst van de keuken, of - als u wilt - de keuken is de toekomst: de huidige Naboo-t, bakken apparatuur, keuken apparatuur technologie die de voordelen van het World Wide Web combineert.

De Italiaanse is actief sinds 1981 Lainox technologie bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedienen van de gastvrijheid, bekwaamheid en producten van hoge kwaliteit dankzij snel de marktleider niet alleen in Italië, maar over de hele wereld ook geworden. de Lainox verkrijgbaar bij een gekwalificeerde professioneel team met behulp van de nieuwste technologieën ontwikkeld door het Naboo t, dat is meer dan een simpele stoomboot machine.

Naboo is een team van uitstekende séfekből getest, speciaal samengesteld voor dit doel met formules die dan zijn bocsájtsa uw beschikking. Dit betekent dat u niet kooklessen of cursussen uitgevoerd, onnodig wandelen nodig heeft na een lange, op zoek naar het menu wordt rijker en exclusief. Het volledige recept voor grondstofspecificaties, bereidingswijzen, koken en serveren suggesties zijn onder andere modaliteiten. En waar het zich bevindt?

Een Naboo, a Lainox 2.0 generációs készüléke. A rengeteg műszaki és funkcionális előnyén kívül egy óriási meglepetést tartogat használói számára. A Naboo-val valóban több időt takaríthat meg és szánhat más, szintén hasznos tevékenységekre, például szaktudásának fejlesztésére. A rengeteg megspórolt időnek köszönhetően egyszerűbb beosztani a mindennapokat, így az Ön vállalkozása gazdaságosabbá válik, és növekszik a profit. Tehát, ami megkülönbözteti a Naboo-t az összes többi kombi pároló készüléktől, az egy – a konyhák világában – teljesen új dolog, egy internetes Felhő.

LainoxDe Cloud is te vinden alles wat nodig is om een ​​complete gerecht te bereiden, zoals de Lainox feltöltötte ide számtalan étel receptjét, az elkészítési módot, a hozzá kapcsolódó folyamatokat, a sütési programokat, sőt még tálalási javaslatokat is. A Naboo tálcán kínál Önnek mindent, ami a tökéletes és állandó minőségi színvonal eléréséhez és fenntartásához szükséges.

De Naboo via Wi-Fi of netwerk adapter is geschikt voor de cloud, kan de gebruiker in, die inkomen, na voorafgaande registratie. Alle bestaande inhoud constant beschikbaar is in alle aanpasbare parameters, en zelfs als dit nog niet genoeg is, Lainox Naboo heeft toegestaan ​​gebruikers inhoud tussen apparaten in de delen. Zo, chef koks, koks gebruiken de Naboo werd overal toegang tot hun eigen recepten in de wereld.

A Naboo központi szervere folyamatosan gazdagszik új receptekkel, melyeket Ön letölthet saját készüléke könyvtárába. Ezek hozzáadódnak a Felhőben már meglévő, illetve a Naboo-ban alapértelmezetten szereplő további receptekhez. A készülék megmondja azt is, mely fogásokat vagy recepteket készítheti el – időmegtakarítás céljából – egyidejűleg.

Nincs többé szükség szakácskönyvekre: a receptektől kezdve, a videókon, oktatóanyagokon át, – az alapanyag-szükséglettől a tálalásig bemutatott – komplett menüsorokig minden megtalálható a tárhelyen. Ez egy folyamatos képzés és folytonos információátadás, melynek segítségével mindig új dolgokat tanulhat, tovább képezheti magát, változatosabbá teheti napi ajánlatait, gazdagabbá varázsolhatja étlapját. A Naboo folytonos előrelépést biztosít a profizmus útján. A rendszer segítségével folyamatos összeköttetésben van a világhálóval, a kimeríthetetlen információforrással. Lendületet és ösztönzést kap úgy, hogy közben minden karnyújtásnyi távolságra van és azonnal – időveszteség nélkül – elérhető.

Lainox

Wilt u het opzetten van een seizoensgebonden menu bar naar het restaurant? Voltooien, en zal een volledig unieke eten keuzes te vestigen? Om te komen tot ideeën om lokale, regionale of internationale keuken? De Naboo met alle mogelijke, want het is flexibel, voortdurend in beweging en wordt bijgewerkt. Wat zijn de Naboo:

  • Hogere kwaliteit eten
  • Er zijn geen materiële verspilling
  • Maximale voedselveiligheid
  • Beter georganiseerd procurement
  • Minder energieverbruik
  • snellere dienstverlening

Al met al de voordelen, last but not least, de Naboo bijdragen aan de rustige vakantie en de kwaliteit van leven. In het volgende artikel, krijg je te weten intelligent Nabookeuzes.

Naboo productaanbod en offerte

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!