0 Ft
0 Ft
Blog

OMLÓS SÜLTEK - ÍZLETES ZÖLDSÉGKÖRETEK

2018.10.19 14:01
OMLÓS SÜLTEK - ÍZLETES ZÖLDSÉGKÖRETEK

Sütés-párolás

 

Napjainkban még a professzionális szakácsok is gyakran részesítik előnyben a régi-új főzési technikát, a gőzsütést. Az úgynevezett gőzpároló segítségével készült ételek egy olyan sütőben sülnek, amelyben valójában a forró levegő segítségével lehet elérni a megfelelő hatást, és általa omlósra sül a hús, és nagyon ízletesre lehet párolni a zöldséget.

Kombinált sütő-pároló berendezés

A kombi sütő, gőzsütő, illetve gőzpároló, ami ma már szinte minden ipari konyha része, minden ételfajtához megfelelő technika kiválasztására nyújt lehetőséget, hiszen három sütési fok választható. A forró levegő pedig lehetővé tesz azt is, hogy a gőzpároló segítségével egyszerre többféle étel is elkészüljön, akár egymás mellett, vagy egymás közelében, anélkül, hogy a különféle élelmiszerek – még így sütés közben is – átvennék egymás illatát és ízét!

Egyébként a gőzpárolás egyik legrégebbi főzési eljárás, ami napjainkban újra teret hódít, hiszen a gőzpároló segítségével elkészült ételek egészségesek, és az ízek maradéktalan megőrzése mellett készíthetjük el a zöldséget, a tésztát, a rizst és burgonyát is ebben a remek sütőben.

Az Anvalor konyhatechnológiai eszközök forgalmazójánál a gőzpároló több változatát kínáljuk. Számos tűzhely is kapható már, amelyben gőzpároló funkció is működik. Az Anvalor Kft. kisebb méretű gőzpároló sütőt is kínál vásárlóinak, amelyeket nem csupán a vendéglátó iparban, hanem kisebb háztartásokban is haszonnal és megelégedéssel alkalmazhatnak specialitásaik elkészítéséhez. Érdemes tehát ellátogatni megtekinteni kínálatunkat, a gőzpároló mellett számos egyéb konyhai eszközzel, nagykonyhai gépekkel várjuk, kedves megrendelőinket!