Szűrés
Gyártó
(3)
Méret (SZxMÉxMA)
(3)
0 Ft
0 Ft

Kombinált Bárgép

Kombinált Bárgép – Citrusfacsaró, Jégdaráló, Turmixgép, Frappékészítő

 

Egy kombinált bárgép választása a legjobb megoldás lehet, ha nagy forgalmú vendéglátóipari egységekben nagykonyhai igénybevétel mellett kell elkészítenie az italokat, koktélokat. 

Kombinált Bárgép GP2SF
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
510x240x500
GP2SF
258 962 Ft + ÁFA
Bruttó (328 882 Ft)
Részletek
Részletek
Kombinált Bárgép GP2FR
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
510x240x500
GP2FR
274 500 Ft + ÁFA
Bruttó (348 615 Ft)
Részletek
Részletek
Kombinált Bárgép GP2SFF
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
510x240x500
GP3SFF
300 396 Ft + ÁFA
Bruttó (381 503 Ft)
Részletek
Részletek

Kombinált bárgépek a vendéglátóiparban

Egy bárgép elengedhetetlen eszköze minden vendéglátóipari egységnek, ha koktélok, jeges italok elkészítése a cél. Rengeteg féle berendezés közül válogathat: kávéfőző, jégdaráló, turmixgép, citrusfacsaró, gyümölcscentrifuga, kombinált bárgép, de még csokiszökőkutat is megtalál! Tegye teljessé konyháját, készítse el könnyen és egyszerűen, a jeges frissítőit, és élvezze az ízeket. Az általunk forgalmazott kombinált bárgépek kiváló minőségűek és energiatakarékosak, használatuk egyszerű, teljesítmények pedig kiváló.

 

Egy ilyen berendezés jelentősen lerövidítheti a frissítők elkészítéséhez szükséges időt, valamint költséghatékony megoldást szolgál. Bárgépeink többféle gépkombinációval is elérhetőek.

 

Kombinált bárgépek kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi minőségi bárgép típus. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizáltakig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges, bárgép és berendezés:

 

Kombinált bárgépek vásárlása

Az anvalor.hu kombinált bárgép webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

Webáruház készítés