Konyhagép szerviz

Azonnali megoldásra van szüksége? Meghibásodott egy gépe, emiatt megállt a konyhában az élet? Töltse ki konyhagép szerviz bejelentő űrlapunkat és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Az emailben érkező bejelentések prioritást élveznek, és azonnal a feladatlistánkba kerülnek. 

Akkor jutunk el Önhöz a leggyorsabban, ha itt teszi meg bejelentését! 

Bejelentő neve (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám

Vendéglátóhely neve (kötelező)

Kiszállás helye

Készülék megnevezése, típusa

Gyártó

A terméket nálunk vásárolta?

A probléma leírása

Kérem az Anvalor magazint

Elfogadom az adatvédelmi irányelveket

Konyhagép szerviz

Minden tulajdonos rémálma, hogy összeomlik az élet a konyhában, és a vendégek elégedetlenül, rossz véleménnyel távoznak. Esetleg előfordult már, hogy az egyik gépe megadta magát és tanácstalanul állt a konyhában? Ha megtörtént ne akarjon újra átélni hasonlóan kellemetlen perceket…

Még ha eddig a szerencse Önnel is volt, ne bízza tovább a konyha működését a véletlenre. A gépek váratlan meghibásodását egyetlen módon tudja a minimálisra csökkenteni: a rendszeres karbantartással.

Az Anvalor képzett szakembergárdájának köszönhetően kiemelt hangsúlyt fektet a konyhagép szervizelésre. A garanciális karbantartáson túl hosszú-távú szervizpartnerként is számíthatnak ránk ügyfeleink.

Az általunk forgalmazott berendezésekhez közvetlenül a gyártópartnertől szállítjuk be a szükséges alkatrészeket. Ugyanakkor szervizcsapatunk révén segítséget tudunk nyújtani egyéb, általunk nem forgalmazott készülékek javításában is. Ezekhez a berendezésekhez Európa egyik legnagyobb alkatrész utángyártó, készletező cégén keresztül biztosítjuk a szükséges komponenseket. A gyártási szám alapján beazonosított készülékhez rendelkezésére bocsátjuk a szükséges dokumentációt, így elkerülhető a nem megfelelő alkatrész beszerzéséből adódó időveszteség. Ha tehát nem találja saját készülékét a termékeink közt, de hirtelen szüksége van egy jó konyhagép szervizre, keresse kollégáinkat.