0 Ft
0 Ft

Információk

Cégnév / Név: Anvalor Kft.
Cím: 1188 Budapest, Szélső utca 73/B
Telefon: +36302590041
E-mail: baranyai.andras [kukac] anvalor.hu
Weboldal: http://www.anvalor.hu
Áruház neve: Anvalor - Nagykonyhai gépek, vendéglátóipari gépek
Adószám: 14434734-2-43
EU adószám: HU14434734
Cégjegyzék szám: 01-09-903777
Kapcsolattartó neve: Baranyai András
Kapcsolattartó telefonszáma: +3619200186
Kapcsolattartó e-mail címe: info [kukac] anvalor.hu
Szállítási módok
Személyes átvétel az üzletünkben vagy raktárunkban
Ingyenes
Fáma Futár
A megrendeléseket 38 kg-os súlyhatárig szállítja házhoz, jellemzően hétköznaponként 8 és 17 óra között.

Minden esetben, olyan szállítási címet adj meg, ahol a csomag 8 és 17 óra között át tudod venni, azaz sikeresen kézbesíthető. Ha ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni, feltéve hogy a termék jellege ezt engedi.
FONTOS! Minden esetben meg kell adni kézbesítéshez a telefonszámod, amin a futár el tud érni.

A szállítást végző cég, a csomagot kizárólak az általad megadott cím bejáratáig szállítja. Ha társasházban laksz abban az esetben a lakás ajtajáig (ha megadtad szállításkor), amennyiben családi házban laksz ott a kapuig értendő.
De pár kedves szó esetén biztos meg tudod kérni a szállítót, hogy segítsen bevinni neked, annak ellenére, hogy ez nem tartozik bele a kiszállítás díjába.
Ha a futár nem talál senkit a megadott címen, értesítést hagy.Ebben az esetben az értesítőn megadott telefonszámon érdeklődhetsz egy diszpécsertől a csomagod felől. A szállító a következő munkanapon újból megkísérli a kiszállítást. Amennyiben a második kiszállítás is sikertelen, abban az esetben a futár visszaküldi telephelyünkre a csomagod és ezt követően a megrendelésed töröljük.
famafutar_hu
Szállítás
Minden esetben szállítási költséget von maga után! Egyedi árajánlat szükséges.
Fizetési módok
Készpénzzel a helyszínen
Amennyiben a termék nincs raktáron, 100.000-1.499.000 Ft értékű termék esetén a megrendelést követően díjbekérő nyomtatványt állítunk ki!

Személyes átvétel esetén, ha a megrendelés végösszege meghaladja 1.499.000 Ft összeget, a fizetés csak átutalással történhet!
Előre utalással
Előre utalás esetén a megrendelés feldolgozásakor munkatársaink e-mailben küldik ki az utaláshoz szükséges díjbekérő nyomtatványt a teljes összegről.
Előre utalással (50%)
Előre utalás esetén a megrendelés feldolgozásakor munkatársaink e-mailben küldik ki az utaláshoz szükséges díjbekérő nyomtatványt a teljes összeg 50%-áról.
Utánvéttel
E-mail küldése a kapcsolattartónak
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet
Webáruház készítés