0 Ft
0 Ft

Finanszírozás

Egy beruházás finanszírozása önerőből, támogatásból és hitelből, vagy ezek kombinációjából történik.

Az Anvalor csapata tájékoztatja a lehetséges hitelekről, azok feltételeiről, és segítünk eligazodni a pályázati lehetőségek között. Megvizsgáljuk jogosultságát, és igény esetén elkészítjük pályázatát is. Önnek nem kell naprakésznek lennie a lehetőségekből, ezért vagyunk mi.  finanszirozas

 

 

Béreljen Ön is - Középvállalkozások a középpontban…

Pénzügyi finanszírozó partnerünk, a Grenke leasing Kft. célja elsősorban a kis- és középvállalkozások támogatása, hiszen legtöbbször ezek a cégek azok, amelyek a gazdasági életet mozgásban tartják. Pénzügyi szolgáltatásaikat ezért az ő követelményeikhez és lehetőségeikhez szabták.

A GRENKE kis- és középvállalkozásoknak tartós bérleti lehetőségét nyújt, kis beruházási érték esetében is fair feltételek mellett.

 

 

Milyen előnyöket nyújt a tartós bérlet?

  • A lízing konstrukcióval ellentétben, amelynél egy áru élettartamát rendszerint öt évre teszik, ezzel a megoldással az innovációs ciklusokat le lehet rövidíteni. Cége új technológiákat korábban és gyorsabban tud bevezetni, és így jobban tud reagálni a piac változó követelményeire. Ezáltal nagyobb technológiai és mindenekelőtt pénzügyi rugalmasság áll elő.

  • A bérlet további előnye, hogy tőkét nem köt le. Ebből elsősorban azok a cégek profitálnak, amelyeknek pénzügyi eszközei egy részét szabad rendelkezésre kell fenntartani. Csökken annak a veszélye, hogy a technikát a szükségesnél hosszabban kell alkalmazni a leírási idő teljes kihasználása érdekében.

  • Cégünk - Európa egyik legnagyobb pénzintézetével kötött megállapodásnak köszönhetően - költséghatékony és egyszerű tartósbérleti megoldást kínál minden gyártó partnerünk termékeire, elsősorban forint alapon 200.000- 11 M Ft nettó értékű beruházásokhoz.

  • A finanszírozott eszköz tartósbérleti jogviszonyban kerül Önhöz, így annak tulajdonosa a GRENKE marad, ezért az eszköz nem jelenik meg az Ön vállalkozásának könyvelésében, a havi/negyedéves rendszerességgel fizetett bérleti díjak, mint igénybe vett szolgáltatás elszámolhatóak.

  • A szolgáltatás futamideje 24-től 48 hónapig terjedhet. Emellett lehetőség van az eszköz tovább-bérlésére is egy jelentősen csökkentett havi díj ellenében.

  • A tartósbérletben használt eszköz kárveszélye a használót terheli, így a finanszírozó cég elvárja annak biztosítását. Amennyiben a bérlő nem rendelkezik saját biztosítással és igényt tart rá, nem kíván, vagy nem tud gondoskodni róla, a finanszírozó a havidíjba beépítetten, költséghatékony formában tudja azt biztosítani.

 

 

 

 

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Vissza a szolgáltatásaink menüponthoz>>