Szűrés
Gyártó
(1)
Energiaellátás
(1)
Tartályürítés
(1)
Betöltés
(1)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
Kosárméret
(1)
0 Ft
0 Ft

Alagutas mosogatógép

Alagutas mosogatógép

 

A több száz, vagy több ezer főt kiszolgáló ipari konyhák esetében már olyan mennyiségű mosatlan halmozódhat fel, amit a hagyományos ipari mosogatógépekkel kihívás elmosogatni.

Alagutas mosogatógép
Gyártó
Fagor
Méret (mm)
1180 x 790 x 1560 mm
CCO-120-D-CW
Részletek
Részletek

Nagykonyhai alagutas mosogatógépek a vendéglátóiparban

A vendéglátóipari egységekben fontos, hogy mind az edények, illetve poharak, evőeszközök, és egyéb kellékek minél gyorsabban és nagyobb mennyiségben álljanak rendelkezésre. Kínálatunkban megtalálható a nagykonyhai mosogatáshoz szükséges összes kellék.

 

Az alagutas mosogatógép olyan rendszer kialakítására ad lehetőséget, ahol kevesebb emberi beavatkozásra van szükség. A mosogatás, a mosatlan adagolása folyamatosan történik.

 

Nagykonyhai alagutas mosogatógépek kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi mosogatáshoz szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az emberi erővel működtetett eszközöktől az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai kellék mosogatáshoz:

 

Nagykonyhai alagutas mosogatógépek vásárlása

Az anvalor.hu nagykonyhai alagutas mosogatógép berendezések webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu