Sous Vide
A Sous Vide gép segítségével a levákuumozott műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig hőkezeljük az ételt. A vákuumcsomagolással megelőzhető, hogy a hőkezelés alatt az étel nedvességtartalma elpárologjon és ezzel az ízéből veszítsen. Tekintse meg a többi sütéssel-főzéssel kapcsolatos termékünket is: tűzhely és főzőlap, ipari olajsütő, rostlap, tésztafőző, kombisütő-gőzpároló, készüléktartó és blokkasztal, vizes grill, főzőüst, főzőzsámoly, billenő serpenyő, faszenes sütő, vízfürdős melegentartó, burgonya melegentartó, pizzakemence, lángossütő, mikrohullámú sütő, sous vide, speciális gépek, melegentartók
Nagykonyhai Sous Vide gépek szerepe a vendéglátóiparban
A vendéglátóipari egységekben az egyik legfontosabb tevékenység, hogy a lehető legtöbb folyamatot leegyszerűsítsük és mindezt a lehető legköltséghatékonyabb módon tegyük. Ehhez a nagy kapacitással rendelkező Nagykonyhai Sous Vide gépek elengedhetetlenek, így egyik konyha életéből sem hiányozhatnak.
A Sous Vide gép segítségével a levákuumozott műanyag tasakokban hőkezeljük az ételt. A vákuumcsomagolással megelőzhető, hogy a hőkezelés alatt az étel nedvességtartalma elpárologjon és ezzel az ízéből veszítsen. Így különösen ízletes és magas tápértékű étel állítható elő. Vákuumtasakokkal megakadályozható az oxigéntartalmú környezetben szaporodó, aerob baktériumok burjánzása, illetve elősegítik a hőenergia hatékonyabb terjedését a vízből (vagy a gőzből) az ételbe. A pontos hőmérséklet-beállítás különösen halak, húsok és baromfi sütése esetén fontos.
Nagykonyhai Sous Vide gépek kínálata
Kínálatunkban szerepel valamennyi nagykonyhai Sous Vide gép. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az emberi erővel működtetett eszközöktől az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.