0 Ft
0 Ft
Blog

Bárgépek az Anvalor kínálatában

 

 

Minőségi bárgépet keres, hogy vendégei számára a legjobb szolgáltatást nyújthassa? Ehhez a legjobb, ha megbízható, szakértő forrástól kér segítséget. Az anvalor.hu webáruház polcain számos hasonló funkciójú gépet találhat, melyek egytől-egyig mind minőségi és ismert gyártótól származnak. Amennyiben megbízható gépek után kutat, most összegyűjtöttük a teljes listát bárgépekről az Anvalor kínálatában.

 

 

 

Kávéfőzők

 

A kávéfőzők gyakorlatilag minden bár jellegű szolgáltatóegység alapkelléke. Segítségükkel az egyszerű espresson kívűl, akár egyedi kávák is készíthetők, mint a frappé, vagy melange.

 

Az Anvalor kínálatában a holland Hendi márka képviselteti magát modelljeivel, melyek előnye többek között hogy őrölt és egész kávészemekből is képes kávét főzni. Ráadásul a digitális vezérlésnek hála mindezt roppant egyszerűen is irányíthatjuk, pillanatok alatt beállítható akár a kávéerősség, gőzölési idő is.

 

 

Gyümölcs- és zöldségcenrifugák

 

Az egészséges életmód jegyében inkább gyümölcs és zöldséglevek készítésével szélesítené kínálatát. Természetesen az Anvalor kínálatában erre is megvan a tökéletes megoldás.

 

A Franciaországból származó Robot Coupe termékei valóban ipari teljesítménnyel állnak az Ön rendelkezésére. Segítségükkel a nagyobb mennyiségű, akár 140 kg/órás mennyiség is játszva feldolgozható, így vendégei folyamatosan frissen préselt és pépesített egészséges italokhoz juthatnak.

 

 

Bár-turmixgépek

 

Bár-turmixgépek terén az Anvalor ajánlatában a kanadai Hamilton Beach és az olaszországi Fimar gyártó termékei hozzák el Önnek a minőségi turmixok világát. A kínálatukban számos kisebb és nagyobb teljesítményű eszközt is megtalálhat. Sőt mi több, akár két turmix tartályos kivitelt is találhat egyes gépekből, hogyha Ön valóban ipari mennyiségben szeretné a különleges italokat felszolgálni vendégei számára.

 

 

Jégdarálók

 

Az előbb említett olasz Fimar jégdaráló gépeit is elréheti az Anvalor kínálatában, amire midne bizonnyal szüksége is lesz, ha a nyári forróságban ínycsiklandozó jeges italokat, koktélok, kásákat szeretne készíteni. Ehhez a darált gép pedig mindenképp alapvető szükséges, amit ezekkel a nagyteljesítményű és strapabíró darálókkal érhet el a legkönnyebben.

 

 

Citrusfacsarók

 

A facsart citrom és narancslé mindig jól jöhet bármely italhoz, sőt mi több koktélok esetén szinte alapanyagnak számít. Egy minőségi citrusfacsaró ezért nagyban megkönnyítheti munkánkat, ha e téren szeretnénk vitézkedni. A Hamilton Beach és Fimar gépek külön erre a célra lettek kifejlesztve, amiknek köszönhetően nem kell többé a facsarással bajlódnunk majd.

 

 

Kombinált bárgépek

 

Szeretne több legyet ütni egy csapásra? Az Anvalor e célra kínálja az úgynevezett kombinált bárgépeket, melyek segítségével egy gépben kaphatja meg a turmix, a facsaró, jégdaráló és a frappé készítő. A Fimar cég minőségi gépei több funkciós mivoltuknak köszönhetően, Önnek helyet és pénzt is spórolhatnak, miközben szélesítik kínálatát az italkészítés terén. Már csak emiat is vétek lene kihagyni egy ilyen nagyszerű masinát.

 

 

Összegezve:

Az Anvalor kínálatában tehát minden szükséges bárgépet megtalálhat, amire csak szükséges lehet. Ráadásul ezen gépek mindegyike megbízható, ismert gyártótól származnak, ami a minőségi szolgáltatásra is garanciát nyújt.

 

 

Egyéb:

 

 

Olvassa el többi cikkünket is: https://anvalor.hu/hireink