Szűrés
Gyártó
(2)
Energiaellátás
(2)
Fázisok száma
(2)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
(1)
0 Ft
0 Ft

Kürtőskalács sütő

Kürtőskalács sütő

 

A kürtőskalács egy süteményféleség, amely a parázs fölött forgatott, dorongon sült sütemények családjába tartozik. A magyar nyelvterületen a kürtőskalács egyszerre székely, erdélyi és magyar sütemény, de különösen a Székelyföldön kedvelik. Régebben főleg ünnepi alkalmakra készítették, de ma már a mindennapok részévé vált fogyasztása. Készítése során az édes kelt tésztából (kőttestésztából) sodort tésztaszalagot csonkakúp alakú sütődorongra tekerik fel úgy, hogy a tésztacsíkok széle egymásra tapad és egybesül, majd ezt kristálycukorba hengergetik, és forró vajjal kenegetve faszénparázs fölött aranybarnára sütik. Ennek során a kürtőskalácsra tapadt cukor karamellizálódik, és fényes, ropogós bevonatot képez. Miután a finomság megsült, a még forró kalácsot megforgatják cukorral kevert fahéjporban, kakaóporban vagy apróra tört dióbélben, mogyoróban, mákban. forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%BCrt%C5%91skal%C3%A1cs
KÜRTŐSKALÁCS SÜTŐ, 2x3 tengelyes, elektromos
Gyártó
Anvalor
Méret (mm)
230x610x500
KKS6
193 000 Ft + ÁFA
Bruttó (245 110 Ft)
Részletek
Részletek
KÜRTŐSKALÁCS SÜTŐ, 2x4 tengelyes, elektromos
Gyártó
Anvalor
Méret (mm)
230x610x610
KKS8
235 000 Ft + ÁFA
Bruttó (298 450 Ft)
Részletek
Részletek

Kürtöskalács sütők a vendéglátóiparban

A kürtöskalács sütő egy igen speciális eszköz, melynek segítségével tökéletesen karamellizálódott kürtöskalácsot készíthetünk, melynek illatát megérezve a vendégek is könnyebben becsábulhatnak éttermünkbe.

 

Kürtöskalács sütők kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi snack készítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a minőségi snack készítéshez:

 

Kürtöskalács sütők vásárlása

Az anvalor.hu kürtöskalács sütő webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu