0 Ft
0 Ft

Rólunk, Kapcsolat

Várjuk az Ön telefonhívását vagy személyes megjelenését bemutatótermünkben, ha bármely készülékünkkel kapcsolatos kérdésére választ keres!


 

BARANYAI ANDRÁS

ügyvezető

info [@] anvalor.hu

+36 1 920 0186

VERES ANDREA

kereskedelmi asszisztens

iroda [@] anvalor.hu

+36 20 387 0600

Takáts Dániel

szaktanácsadó

értékesítő

sales2 [@] anvalor.hu

+36 20 272 0017

Ignáth György

értékesítés, projektvezetés

Konyhatechnológia

project [@] anvalor.hu

+36 70 416 3613

KÉKESI ISTVÁN

szerviz

szerviz [@] anvalor.hu

+36 20 501 3831


Cégünkről: 

Cégünket azért alapítottuk, hogy évtizedes  vendéglátóipari-, és kivitelezési tapasztalatunk legjavát nyújtsuk át Önnek. Ezt a célt szolgálja ezen honlap létrehozása is, melynek kialakításakor arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb információt adjuk át minden Ügyfelünknek és egyéb okokból idelátogató vendégünknek.


Szeretnénk, ha Ön a legszélesebb körű tájékoztatást kapná mind az általunk forgalmazott készülékek, mind pedig a konyhatechnológia, mint komplett rendszer tekintetében.

Szolgáltatásainkkal egyaránt megcélozzuk a komplett konyhatechnológiai, vendéglátó-ipari beruházásokat, illetve az egyéni eszközbeszerzésekben, készülékpótlásokban érdekelt ügyfeleket.

anvalor

 

Cégünk vállalja újonnan létesülő vagy átalakítandó konyhák helyszíni felmérését, ily módon már a kialakítási-tervezési fázisban bekapcsolódva elősegíti a helyszín szakmailag optimális kialakítását. Sok éves tapasztalatunk alapján nagyon fontosnak tartjuk a majdani felhasználókkal történő konzultációt, hiszen a nyugodt munkakörülmények feltétele, hogy a szakmai stáb már egy eleve saját igényei szerint kialakított konyhában alkothasson. Szakmai tanácsainkkal próbáljuk elősegíteni a lehetőségekhez mérten leghatékonyabb és legalacsonyabb energia felhasználású vendéglátó egység kialakítását.

A tervező, a kivitelező és a beruházó egyetértése esetén konyhatechnológus kollégánk több évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva először megtervezzük (igény esetén a szakhatósági engedélyeztetéshez is segítséget nyújtunk) majd pedig valósággá formáljuk; gyors szállítási határidővel helyszínre szállítjuk és üzembe helyezzük az általunk megalkotott konyhát, vendéglátóegységet. A szakipari munkálatok előkészítésekor művezetést is vállalunk, melynek során előre egyeztetünk minden bekötési pontot, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg elkerülve a gépészettel történő esetleges félreértéseket.Természetesen az elvégzett munkára garanciát is vállalunk, melyhez szakképzett, több éve az üzletágban dolgozó szervizesek révén biztosítjuk a hátteret.

A zavartalan munka elősegítéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a technikus rövid időn belül elhárítsa a problémát, ezért regionális szervizközpontokat hozunk létre, melyek nem csak a garanciális időszak alatt, hanem annak lejárta után is segítik munkájukkal ügyfeleinket, karbantartási szerződés keretében lehetőséget biztosítva a készülékek rendszeres és folyamatos szakmai felügyeletére. 

Ezenkívül pedig mindig kedvesen és szép szóval fogadjuk az Ön telefonhívását vagy személyes megjelenését bemutatótermünkben, ha bármely készülékünkkel kapcsolatos kérdésére választ keres.