0 Ft
0 Ft

Rólunk, Kapcsolat

Várjuk az Ön telefonhívását vagy személyes megjelenését bemutatótermünkben, ha bármely készülékünkkel kapcsolatos kérdésére választ keres!


 

 

BARANYAI ANDRÁS

ügyvezető

VERES ANDREA

kereskedelmi asszisztens

IGNÁTH GYÖRGY

sales manager

KÉKESI ISTVÁN

szerviz

 

ajánlatkérések

ajánlatkérések, projektek

 

 

info [@] anvalor.hu

+36 1 920 0186

 

info [@] anvalor.hu

+36 20 387 0600

 

sales2 [@] anvalor.hu

+36 20 272 0017

 

szerviz [@] anvalor.hu

+36 20 501 3831

 

 


 

 


Cégünkről: 

Cégünket azért alapítottuk, hogy évtizedes  vendéglátóipari-, és kivitelezési tapasztalatunk legjavát nyújtsuk át Önnek. Ezt a célt szolgálja ezen honlap létrehozása is, melynek kialakításakor arra törekedtünk, hogy a lehető legtöbb információt adjuk át minden Ügyfelünknek és egyéb okokból idelátogató vendégünknek.


Szeretnénk, ha Ön a legszélesebb körű tájékoztatást kapná mind az általunk forgalmazott készülékek, mind pedig a konyhatechnológia, mint komplett rendszer tekintetében.

Szolgáltatásainkkal egyaránt megcélozzuk a komplett konyhatechnológiai, vendéglátó-ipari beruházásokat, illetve az egyéni eszközbeszerzésekben, készülékpótlásokban érdekelt ügyfeleket.

anvalor

 

Cégünk vállalja újonnan létesülő vagy átalakítandó konyhák helyszíni felmérését, ily módon már a kialakítási-tervezési fázisban bekapcsolódva elősegíti a helyszín szakmailag optimális kialakítását. Sok éves tapasztalatunk alapján nagyon fontosnak tartjuk a majdani felhasználókkal történő konzultációt, hiszen a nyugodt munkakörülmények feltétele, hogy a szakmai stáb már egy eleve saját igényei szerint kialakított konyhában alkothasson. Szakmai tanácsainkkal próbáljuk elősegíteni a lehetőségekhez mérten leghatékonyabb és legalacsonyabb energia felhasználású vendéglátó egység kialakítását.

A tervező, a kivitelező és a beruházó egyetértése esetén konyhatechnológus kollégánk több évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva először megtervezzük (igény esetén a szakhatósági engedélyeztetéshez is segítséget nyújtunk) majd pedig valósággá formáljuk; gyors szállítási határidővel helyszínre szállítjuk és üzembe helyezzük az általunk megalkotott konyhát, vendéglátóegységet. A szakipari munkálatok előkészítésekor művezetést is vállalunk, melynek során előre egyeztetünk minden bekötési pontot, így időt, pénzt és energiát takarítunk meg elkerülve a gépészettel történő esetleges félreértéseket.Természetesen az elvégzett munkára garanciát is vállalunk, melyhez szakképzett, több éve az üzletágban dolgozó szervizesek révén biztosítjuk a hátteret.

A zavartalan munka elősegítéséhez elengedhetetlenül fontos, hogy a technikus rövid időn belül elhárítsa a problémát, ezért regionális szervizközpontokat hozunk létre, melyek nem csak a garanciális időszak alatt, hanem annak lejárta után is segítik munkájukkal ügyfeleinket, karbantartási szerződés keretében lehetőséget biztosítva a készülékek rendszeres és folyamatos szakmai felügyeletére. 

Ezenkívül pedig mindig kedvesen és szép szóval fogadjuk az Ön telefonhívását vagy személyes megjelenését bemutatótermünkben, ha bármely készülékünkkel kapcsolatos kérdésére választ keres.


Webáruház készítés