Szűrés
Gyártó
(1)
(1)
Terméktípus
(1)
(1)
Hegesztési szélesség
(1)
(1)
Ciklusindítás
(2)
Elhelyezés
(2)
Ár
111 408 Ft - 425 450 Ft
0 Ft
0 Ft

Vákuumcsomagoló gép

Ipari Vákuumcsomagoló - Vákuumtasak

 

A vákuumcsomagoló gépeknek alapvetően két fajtáját különböztetjük meg. Egy kamrás vákuumfóliázó berendezés akkor ajánlott, amikor hígabb, folyékony állagú ételek esetén szükséges a levegő kiszívása a tasakból.

Sorrend:
Gyártó
BR
Méret (mm)
560x500x460
BRVM400TE
395 000 Ft + ÁFA
Bruttó (501 650 Ft)
335 000 Ft + ÁFA
Bruttó (425 450 Ft)
Részletek
Részletek
Vákuumozó
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
370x260x130
SBP350
87 723 Ft + ÁFA
Bruttó (111 408 Ft)
Részletek
Részletek

A külsős vákuumfóliázókat otthoni használatra szánták, de természetesen egy vendéglátóhely konyhájában is megállja a helyét. Ez a technológia mindent kiszív a tasakból a fóliázási művelet közben, ellenben a kamrás vákuumcsomagoló esetében csak a levegő kerül eltávolításra.

Vákuumtasakjaink több méretben is megtalálhatók, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni. Többféle felhasználási módjai is vannak a tasakoknak, az egyik az ételek lezárására szolgál, hogy azokat biztonságosan lehessen szállítani, tárolni. A másik mód a sous-vide módszer alkalmazása közben kerül elő, amikor is vákuumcsomagolt állapotban készül el az étel. A vákuumtasak mindkét módot teljes mértékben ki tudja szolgálni.

 

Vákuumtasakjaink több méretben is megtalálhatók, hogy minden igényt ki tudjanak elégíteni. Többféle felhasználási módjai is vannak a tasakoknak, az egyik az ételek lezárására szolgál, hogy azokat biztonságosan lehessen szállítani, tárolni. A másik mód a sous-vide módszer alkalmazása közben kerül elő, amikor is vákuumcsomagolt állapotban készül el az étel. A vákuumtasak mindkét módot teljes mértékben ki tudja szolgálni.

 

A biztonságos tárolás megőrzi a tápértéket

 

A védőgázas csomagolás röviden úgy határozható meg, mint egy módszer, amivel az élelmiszerek minősége biztonságosan megőrizhető, eltarthatósága meghosszabbítható, a termelés és az értékesítés költsége pedig csökkenthető. Ezt az ipari vákuumozó segítségével lehet tökéletesen elérni. A vákuumfóliázás, az ipari vákuumcsomagoló egy forradalmian új módja az élelmiszer hosszabb tárolásának. Olyan ez, mint egy nagyszerű élelmiszerkamra. Tudjuk, hogy az ételek nem maradhat frissek örökre, de a megfelelő eszközökkel, például a vákuumgép segítségével gondoskodhatunk fogyaszthatóságuknak meghosszabbításáról.

 

Az ipari vákuumcsomagoló korlátozza a baktériumok vagy gombák kifejlődését és elszaporodását, és megakadályozza az illékony komponensek, az ízek és aromák megváltozását. Az ipari vákuumozó segítségével egy olyan hosszú idejű tárolási eljárást alkalmazhatunk, amely hosszú időre konzerválja az élelmiszerek minőségét. Számos előnye van az ilyen tárolási módnak, amihez nagyon fontos eszköz a vákuumgép. A szaftos ételek nem száradnak ki, mert nincs levegő, hogy felszívja a nedvességet az ételből. A száraz, szilárd ételek, pedig, mint például a barna cukor, nem tapad össze, mint amikor magas páratartalmú levegővel érintkezik. Mivel jól bezárja a fóliába az élelmiszereket, a magas zsír- és olajtartalmú ételek sem lesznek avasak, mert nem érintkeznek a levegő oxigénjével, nem alakulhat ki az avas íz és szag. Ám, valójában, mi is ez a vákuum, amit az ipari vákuumcsomagló segítségével sikerül elérnünk?

 

A vákuum – ahogy az idősebb nemzedék fizika órán tanulhatta – légüres tér, azaz nem tartalmaz levegőt. Nagyanyáink ezt ugyan így nem tudták pontosan megfogalmazni, de őseiktől megtanulták, hogy, ha a befőttes üveget sikerül légmentesen lezárni, nem romlik el benne az édes gyümölcs sem. A vákuum tehát megőrzi az élelmiszerek pillanatnyi minőségét, azaz, ha frissen kerülnek a csomagba, jóval hosszabban maradnak is ebben az állapotban. Ma már a vákuumgép használatával sikerül elérnünk, hogy az élelmiszereink sokáig frissek és minőségveszteség nélkül fogyaszthatók maradjanak.

Webáruház készítés