0 Ft
0 Ft

Rozsdamentes


Rozsdamentes munkaasztal, átadó polc, tároló, elszívó ernyő

A rozsdamentes ipari bútorok használata az éttermek konyháiban elengedhetetlenek, mivel fontos a könnyű tisztíthatóság és a kopásállóság. A rozsdamentesség miatt előszeretettel használják világszerte. Kínálatunkban megtalálható a rozsdamentes munkaasztal, állvány, átadó polc, tároló, elszívóernyő
A közétkeztetés minősége

 

Egyáltalán nem biztos, hogy a közétkeztetésben készült ételeknek ehetetlennek, vagy rosszabb minőségűnek kellene lennie, mint például egy kisvendéglő hagyományos, magyaros ételeinek. Miért van mégis, hogy az iskolák, a nyugdíjas otthonok, vagy a kórházak gyakran panaszkodnak arra, hogy ehetetlen, amit a nagyüzemi konyha odaszállít, illetve, az, ami a sajátjukon készül? A szakemberek egészségesebb és ehetőbb ételeket követelnek, az érintettek pedig több pénzt szeretnének a megrendelőiktől a nyersanyagra, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy a „szegény ember vízzel főz”, vagyis a rendelkezésre álló anyagi forrás nem igazán ad lehetőséget jóval minőségibb, egészségesebb és ízletesebb ételek készítésére.

 

Mások meg úgy tartják, a meglévő nyersanyagból bizony jót is lehetne főzni, csak a jó szándék hiányzik hozzá! Meg olykor talán az elavult technológia, a korszerűtlen eszközök is hátráltatják a nagyüzemi konyha vállalásait, ezért oly sikertelenek a jobbítási kísérleteik. Pedig gyakran épp a rozsdamentes ipari bútor is segíthet az ehetőbb ebédek készítésében, mert a korszerű vendéglátóipari gépekkel jóval több lehetőséget tudnának kihasználni a szakácsok, ezért feltétlenül megéri a rozsdamentes nagykonyha berendezés minél előbbi beszerzése ahhoz, hogy a közétkeztetési ellátás is jelentősen javuljon azokban az intézményekben, amelyekben panaszt tesznek az érintettek. Ha minőségibb nyersanyagot sikerül beszerezni, a korszerűbb gépekkel jóval változatosabb, és a mai igényeknek megfelelő, teljes mértékben ízletesebb és egészségesebb ételek készülhetnek.

 

A rozsdamentes ipari bútorok forradalmian megváltoztatták a nagyüzemi konyha működését, hiszen könnyen tisztíthatók, és gyorsan karban tarthatók, ugyanakkor egyszerűsítik az előkészületeket. Így aki beszerzi ezeket a nagyszerű vendéglátó gépeket, igazán jól jár, mert amennyiben megkönnyíti a szakácsok munkáját, jóval nagyobb kedvvel látnak hozzá az ételek elkészítéséhez, és egyre finomabb, az egészségügyi követelményeknek maximálisan megfelelő ételek készülnek el. A rozsdamentes nagykonyhai berendezések természetesen elérhetők az erre szakosodott kereskedőknél, ahol egytől-egyig kiváló vendéglátóipari gépek várják az étterem tulajdonosait, illetve a közétkeztetést végző szolgáltatásokat.

Webáruház készítés