0 Ft
0 Ft

Snack készülék


Snack Készülékek

Snack készülékeink a készítést és a tálalást is hivatottak segíteni, illetve kiszolgálni. Kínálatunkban megtalál konvekciós, gofri, gyros, palacsinta és szalamander sütőt, valamint hot-dog főzőt, toastert, snack rostlapot és asztali kínáló és melegen tartó vitrint is. Ahogy láthatja hatalmas kínálatunk minden igényt ki tud elégíteni. Ha étterme konyhájának valamire szüksége van, nálunk biztosan megtalálja. Mindegyik termékünk kiváló minőségű, jó energia fogyasztású és kiváló kopásállóságú.
Snack készülékek a vendéglátóiparban

A snack készülékek segítségével a gyors és egyszerű ételkészítés rögtön megoldódik a konyhán belül. Ezen berendezésekkel egy ínycsiklandozó reggelire, vagy ebédre szánt egytál étel is elkészíthető. A palacsintasütőtől, a gofrisütőn át, egészen a toaster-ig, számos eszköz áll ehhez rendelkezésünkre.

 

Snack készülékek kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi snack készítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a minőségi snack készítéshez:

 

Snack készülékek vásárlása

Az anvalor.hu snack készülék webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu