0 Ft
0 Ft
Blog

TARTÓSÍTÁS ÉS TÁROLÁS - LEVEGŐMENTESEN

2018.10.19 10:10
TARTÓSÍTÁS ÉS TÁROLÁS - LEVEGŐMENTESEN

Vákuumcsomagoló

 

Mind a saját háztartásban, mind pedig olyan vállalkozásban, amelyben élelmiszerrel dolgoznak, nagyszerű szolgálatot tehet egy jól megválasztott vákuumcsomagoló és a hozzá tartozó vákuumtasakok. Ha azt kérdezi, vajon miért volna szüksége rá, a válaszunk rövid és egyszerű: hogy minél tovább megőrizhesse az élelmiszereket anélkül, hogy hamar romlásnak indulnának!

Tartósság és Frissesség

 

Az ilyen berendezések lényege ugyanis az, hogy meghosszabbítja az élelmiszerek eltarthatóságának idejét, anélkül, hogy megváltoztatná azok szerkezeti jellegét. A csomagológép megfelelő tasakok felhasználásával vákuumot, légüres teret képez az élelmiszer köré. Így alacsony hőmérsékleten megakadályozza a baktériumok szaporodását, vagyis gyakorlatilag a vákuumcsomagoló kizárja onnan az oxigént, ami a termék romlását okozhatná. Az Anvalor Kft.-nél kétféle típusú vákuumfóliázó áll a megrendelők rendelkezésére. A külső adagolású vagy közvetlen, azaz direkt vákuumcsomagoló úgy működik, hogy a levegőt csak a csomag belsejéből szívja ki. Egyenként csak egy terméket csomagolhat vele, így kissé lassúbb a folyamat. Ennél gyorsabban működhet a közvetett vákuumfóliázó, amelynek elektromos és mechanikus formáját is beszerezheti az Anvalornál. Ez utóbbi szerkezet kamrájában a vákuumpumpa légüres teret hoz létre, és beszívja a levegőt. Előnye, hogy a kamrába egyszerre több termék is behelyezhető, így többet és gyorsabban csomagolhat vele, mint a külső adagolású vákuumcsomagoló szerkezettel.

 

Ha hosszabb ideig szeretné frissen tartani az élelmiszereket, mindenképpen érdemes beszereznie egy vákuumfóliázó gépet. Kiváló segítséget jelent mind a kereskedelemben, mind a vendéglátásban. Ennek a remek segédeszköznek akár a családi háztartásban is nagyszerűen hasznát vehetik, például a saját termésű gyümölcsök, zöldségek tartósabb tárolásához, de még a friss húsok is tovább elállnak a vákuumcsomagoló segítségével. Mindegyik típust keresse az Anvalor forgalmazónál!

 

TEKINTSE MEG CSOMAGOLÓGÉPEKEINKET!