0 Ft
0 Ft

Ipari hűtőgép szerelő, szervíz

Ipari hűtőgépek, nagykonyhai hűtőgépek javítása, szervízelése országosan

 

Ipari hűtőgépek forgalmazásában és javításában egyaránt több éves tapasztalattal rendelkezünk. Bármilyen meghibásodás esetén forduljon hozzánk bizalommal! Az egész ország területén vállaljuk a kiszállást, a hibák felmérését és javítást valamennyi nagykonyhai hűtőgép esetében.

Gyors kiszállással, precíz, pontos munkavégzéssel tudunk minden meghibásodást kezelni.

Nagykonyhai hűtőgépek javítása országosan!

 

Ipari hűtőgépek, nagykonyhai hűtőgépek típusai

Valamennyi, hűtéssel kapcsolatos beredezés szervízelését, javítását vállaljuk!

 

 • Hűtőszekrények
 • Fagyasztógépek
 • Kombinált hűtő- és fagyasztószekrény
 • Ipari hűtőláda és fagyasztóláda
 • Sokkoló hűtő
 • Jéggép
 • Hűtött munkaasztal

 

Alkatrészek ipari hűtőgépekhez

 

Amennyiben alkatrészre van szükség, azt is gyorsan be tudjuk szerezni és be is szereljük.

 

Elérhetőség

 

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

 

Többi vendéglátóipari gép típusok szervízelését is vállaljuk. Ezzel kapcsolatban a Nagykonyhai gép szervíz aloldalon tájékozódhat.

 

A készülék hibájától és méretétől függően a javítást a helyszínen vagy műhelyünkben végezzük. Utóbbi esetben az elszállítást és visszaszállítást is vállaljuk.

 

 

Tipikus hibák ipari hűtőgépek esetében

 

 1. Hűtőgáz elszivárgása ipari hűtőgépnél

 

Előfordulhat, hogy a készülék hűtőegységében lévő hűtőgáz elszivárog. Ez akkor történhet meg, ha az elpárologtatón vagy a csőkígyókon - egyébként szabad szemmel nem látható - lyukak keletkeznek. Ilyenkor romlik a hűtés hatékonysága, sőt sok esetben egyáltalán nem is hűt a készülék. A problémára rövidtávú ideiglenes megoldást jelent a készülék hűtőközeggel történő feltöltése. De előbb-utóbb - a gáz elszökésével arányosan - újra jelentkezik a probléma. Hosszútávú megoldást a mikróméretű lyukak speciális detektáló műszerrel történő megkeresése, és a lyukak tömítése, majd a rendszer hűtőközeggel történő újbóli feltöltése jelent.

 

 1. Vezérlés meghibásodik

 

A vezérlés az egész gép agya, tehát ilyenkor alaposan ki kell vizsgálni a hiba okát. Ha nem lehet megjavítani, akkor új alkatrészre vagy új berendezésre is tudunk megoldást adni.

 

 1. Rossz tárolás

 

Ventilációs hűtők esetében gyakori felhasználói hiba, hogy sokszor a polcokon hátrafelé és oldalirányban túllógatva, tehát gyakorlatilag a készülék belső falának nekitolva pakolják a termékeket. Ez gondot jelent, mert nem tud áramlani a levegő! A polcok szándékosan nem érintkeznek a falakkal, mivel a gyártó a falsíkok mentén ily módon létrejövő réseken keresztül biztosítja a szükséges légáramlást. Ha ezt nem tartjuk be, akkor a levegő útját eltorlaszolva egyes részeken megrekedhet a levegő, így ott nem alakul ki megfelelő hűtés.

A ventilációs hűtők sokkal gyorsabban érik el a beállított hőmérsékletet, és jóval egyenletesebb hűtést biztosítanak a hűtő teljes térfogatában, mint statikus társaik, viszont ehhez a polcok között és a széleken biztosítanunk kell a szükséges légáramlást!

 

 1. Kondenzátor meghibásodása

 

A hűtők hőcserélője, más néven kondenzátora a hűtőn kívül helyezkedik el, így arra a konyhai levegőben lévő zsíros por rászállhat és ronthatja a hőleadó képességét. Ilyenkor a hűtő nem hűt rendesen, és a belsejében megemelkedhet a hőmérséklet is. A kondenzátort rendszeresen tisztítani kell egy az érzékeny fémfelületet nem sértő kefe használatával. Ezt a feladatot a koszolódás mértékének megfelelően rendszeresen el kell végezni! Ez minden esetben az ügyfél feladata!

 

 1. Ajtótömítés hibája

 

Ha az ajtótömítés elhasználódott a hosszú évek során, és nem csukják be rendesen a hűtő ajtaját, akkor rés képződhet, amin keresztül felmelegedhet a hűtött levegő. A tömítések, alkatrészek cseréjéhez vegye igénybe az Anvalor segítségét, hívja szervizünket!

 

Webáruház készítés