0 Ft
0 Ft

Nagykonyhai gép szerviz

2020.07.17 15:11

A Fimar mint vendéglátóipari gépgyártó már több évnyi tapasztalattal rendelkezik a minőségi konyhaigépek készítése terén is. Emiatt természetesen az anvalor kínálatában is megtalálhatók a gyártó különböző termékei. Sőt mi több a teljes vevői elégedettség érdekében Fimar alkatrészeket és a gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokat is megtalálhatja kínálatunkban.

2020.07.16 14:16

A Lainox olasz vendéglátóipari gépgyártó már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi konyhaigépek készítése terén is. Emiatt természetesen az anvalor kínálatában is megtalálhatók a gyártó különböző termékei. Sőt mi több a teljes vevői elégedettség érdekében Lainox alkatrészeket és a gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokat is megtalálhatja kínálatunkban.

2020.07.15 17:24

Az Lotus mint vendéglátóipari gépgyártó már több évnyi tapasztalattal rendelkezik a minőségi konyhaigépek készítése terén is. Emiatt természetesen az anvalor kínálatában is megtalálhatók a gyártó különböző termékei. Sőt mi több a teljes vevői elégedettség érdekében Lotus alkatrészeket és a gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokat is megtalálhatja kínálatunkban.

Ipari mosogatógépek, nagykonyhai mosogatógépek javítása, szervízelése országosan

Ipari mosogatógépek forgalmazásában és javításában egyaránt több éves tapasztalattal rendelkezünk. Bármilyen meghibásodás esetén forduljon hozzánk bizalommal! Az egész ország területén vállaljuk a kiszállást, a hibák felmérését és javítást valamennyi nagykonyhai mosogatógép esetében.

Gyors kiszállással, precíz, pontos munkavégzéssel tudunk minden meghibásodást kezelni.

Nagykonyhai mosogatógépek javítása országosan!

2020.07.14 12:47

Az Aristarco olasz konyhaigép gyártó már több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi mosogatógépek és más gépek készítése terén is. Emiatt természetesen az anvalor kínálatában is megtalálhatók a gyártó különböző termékei. Sőt mi több a teljes vevői elégedettség érdekében Aristarco alkatrészeket és a gépekhez kapcsolódó szervizszolgáltatásokat is megtalálhatja kínálatunkban.

 

 

 

Nagykonyhai gépek javítása, szerelése, szervízelése

Országosan vállaljuk vendégltóipari gépek, nagykonyhai gépek javítását, szerelését, alkatrész utánpótlását!

 

Minden tulajdonos rémálma, hogy összeomlik az élet a konyhában, és a vendégek elégedetlenül, rossz véleménnyel távoznak. Esetleg előfordult már, hogy az egyik konyhai gépe megadta magát és tanácstalanul állt a konyhában?

 

Ha már megtörtént a baj válaszon gyors és hatékony megoldást a probléma kezelésére. Az Anvalor szerviz csapata azonnal, vagy rövid határidővel megkezdi a munkálatokat, hogy a konyha rendje minél előbb visszaállhasson eredeti állapotába. Jelezze felénk problémáját, töltse ki az adatlapunkat!

szerviz

 

A garanciális karbantartáson túl, hosszú távú szervizpartnerként is számíthatnak ránk.

Eddig Önnel volt a szerencse és minden gépe tökéletesen működött? Minimálisra akarja csökkenteni a meghibásodások számát? Akkor válassza a rendszeres karbantartást, így az apróbb problémákra azonnal fény derül. Megkíméli magát a stressztől, a váratlan helyzetektől és hosszú távon vállalkozásának költségeit is csökkenteni tudja.

 

Nagykonyhai gépek, vendéglátóipari gépek javítása, szervízelése országosan!

Minden típusú nagykonyhai gép javítását, alkatrész utánpótlását vállaljuk. Felsorolunk néhány gyakran előforduló típust.

 

Tudjon meg többet szolgáltatásainkról, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

 

Vissza a szolgáltatásaink menüponthoz>>