Szűrés
Gyártó
(4)
0 Ft
0 Ft

Szeletelőgép

Ipari Szeletelőgép, Felvágott Szeletelő

 

Az ipari szeletelőgép elengedhetetlen része a húsfeldolgozásnak. Rendelkezésre állnak manuális felvágott szeletelő gépek, de nagyobb mennyiség esetén igény lehet automatikus, futószalagos berendezésekre is. 

ipari szeletelőgép
Gyártó
Beckers
Méret (mm)
390x480x350
BKL-220-LUX
100 349 Ft + ÁFA
Bruttó (127 443 Ft)
Részletek
Részletek
ipari szeletelőgép
Gyártó
Beckers
Méret (mm)
390x510x380
BKL-250-LUX
101 934 Ft + ÁFA
Bruttó (129 456 Ft)
Részletek
Részletek
ipari szeletelőgép
Gyártó
Beckers
Méret (mm)
440x540x380
BKL-275-LUX
125 173 Ft + ÁFA
Bruttó (158 970 Ft)
Részletek
Részletek
ipari szeletelőgép
Gyártó
Beckers
Méret (mm)
450x595x455
BKL-300-LUX
166 369 Ft + ÁFA
Bruttó (211 289 Ft)
Részletek
Részletek

Szeletelőgépek a vendéglátóiparban

Az éttermi konyhákban a legtöbb időt az előkészítés fázisán lehet megspórolni, ezért nem is csoda, hogy számos eszközzel találkozhatunk ebben a szegmensben, melyek a konyhák működését igyekeznek egyszerűsíteni.

 

A hidegkonyhai ételek elkészítéséhez óriási szükség van arra, hogy megfelelő szeletelőgép segítse a szakácsok munkáját. Mindenképpen érdemes belőle a legminőségesebbet választani, hiszen a megfelelő élezés, a rozsdamentes acél és a gép gyorsasága könnyíti a munkát, és képessé teszi a hidegkonyhai tálak készítőit arra, hogy minél rövidebb időn belül, minél több ínycsiklandó finomság kerüljön ki a kezeik alól. A szeletelőgép tehát nélkülözhetetlen egy étteremben, amelyben korszerű vendéglátóipari berendezések állnak a dolgozók rendelkezésére. A nagykonyhai berendezések mellett ugyanis roppant fontos szerepük van mind a hagyományos ételek, mind pedig a korszerű ételkülönlegességek elkészítésében.

 

Szeletelőgépek kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi előkészítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

A 220 mm-es átmérőjű tárcsával rendelkező nagykonyhai szeletelőgépektől egészen a 350 mm-esekig megtalálhatóak, álló vagy döntött pengéjű kivitelben is. Minden berendezés esetén állítható a szeletvastagság, edzettacélból készült pengével rendelkezik, a ház pedig alumíniumból vagy rozsdamentes acélból.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő előkészítéshez:

 

Szeletelőgépek vásárlása

Az anvalor.hu szeletelőgép webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

Webáruház készítés