Szűrés
Gyártó
(2)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
(1)
0 Ft
0 Ft

Kolbász- és Hurkatöltő

Hurkatöltő - Kolbásztöltő

 

Hollandiából származó kolbász-, és hurkatöltő berendezések 3/5/7/10 literes kivitelben. Minden általunk forgalmazott hurkatöltő strapabíró, porszórt acél vázzal és rozsdamentes acél hajtószerkezettel rendelkezik. 

Hurkatöltő
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
300x300x770
282090
65 000 Ft + ÁFA
Bruttó (82 550 Ft)
Részletek
Részletek
Hurkatöltő
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
370x320x670
282151
85 000 Ft + ÁFA
Bruttó (107 950 Ft)
Részletek
Részletek

Kolbász- és hurkatöltők a vendéglátóiparban

Az éttermi konyhákban a legtöbb időt az előkészítés fázisán lehet megspórolni, ezért nem is csoda, hogy számos eszközzel találkozhatunk ebben a szegmensben, melyek a konyhák működését igyekeznek egyszerűsíteni.

 

A kolbász- és hurkatöltők a konyhában speciális munkafolyamatok segítésében lehet a legnagyobb hasznunkra, amennyiben saját készítésű hústermékeket is szeretne az adott vendéglátóegység készíteni

 

Kolbász- és hurkatöltők kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi előkészítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő előkészítéshez:

 

Kolbász- és hurkatöltők vásárlása

Az anvalor.hu kolbász- és hurkatöltő webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

Webáruház készítés