Szűrés
Gyártó
(4)
0 Ft
0 Ft

Kolbász- és Hurkatöltő

Hurkatöltő - Kolbásztöltő

 

Hollandiából származó kolbász-, és hurkatöltő berendezések 3/5/7/10 literes kivitelben. Minden általunk forgalmazott hurkatöltő strapabíró, porszórt acél vázzal és rozsdamentes acél hajtószerkezettel rendelkezik. 

Sorrend:
Hurkatöltő
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
300x300x770
282090
Részletek
Részletek
Hurkatöltő
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
300x340x570
282137
Részletek
Részletek
Hurkatöltő
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
370x320x670
282151
Részletek
Részletek
Hurkatöltő
Gyártó
Hendi
Méret (mm)
300x340x690
282144
Részletek
Részletek

Kolbász- és hurkatöltők a vendéglátóiparban

Az éttermi konyhákban a legtöbb időt az előkészítés fázisán lehet megspórolni, ezért nem is csoda, hogy számos eszközzel találkozhatunk ebben a szegmensben, melyek a konyhák működését igyekeznek egyszerűsíteni.

 

A kolbász- és hurkatöltők a konyhában speciális munkafolyamatok segítésében lehet a legnagyobb hasznunkra, amennyiben saját készítésű hústermékeket is szeretne az adott vendéglátóegység készíteni

 

Kolbász- és hurkatöltők kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi előkészítéshez szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai berendezés a megfelelő előkészítéshez:

 

Kolbász- és hurkatöltők vásárlása

Az anvalor.hu kolbász- és hurkatöltő webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

Webáruház készítés