0 Ft
0 Ft

Hűtés


Nagykonyhai hűtő, ipari fagyasztó, háttérhűtő

Elkészült ételeink, alapanyagaink lehűtése és tárolása fontos feladat, mivel segítik megőrizni a frissességet, és a tartósságot. Minden konyhában megtalálhatunk legalább egy hűtőt, éttermekben ennél, azért jóval nagyobb és erősebb megoldások kellenek. Kínálatunkban mindent megtalál, ami a hűtést vagy a tárolást hívatott segíteni. Kis és nagy megoldások közül is választhat. Ipari fagyasztók, nagykonyhai hűtők, és háttérhűtők széles választéka.
Hűtőszekrények rozsdamentes burkolattal

Egy rozsdamentes burkolattal felszerelt ipari hűtőszekrény tökéletes megoldást jelent minden vendéglátóipari konyhába. Masszív szerkezetek magas teljesítménnyel, gyors hűtéssel, gazdaságos energiafogyasztással és elegáns megjelenéssel, ráadásul a rozsda sem fogja megenni. Termékeink között többféle hűtési móddal rendelkező készüléket is megtalál, például statikus vagy ventilációs működésűt is. A méreteket illetően kínálatunk egészen a 140 literes kisebb hűtőtől egészen az 1400 literes berendezésig terjed. Készülékeink között megtalál üveg-, vagy teleajtós készüléket is. Legyen akár szó gasztronómiai vagy cukrászati célról, webáruházunkban egészen biztosan megtalálja az Önnek megfelelő készüléket!

 

Festett burkolatú hűtőszekrények

A festett burkolatú ipari hűtőszekrényeket arra a célra készítették, hogy minden étterembe és boltba tökéletes illeszkedjenek megjelenésük miatt. Teljesítményük kiváló, nagyon gyorsan hűtenek, és rendkívül sok időt fordítottak a kinézetük tervezésére, hogy bárhol használni lehessen, ahol vendégek vagy vevők vannak.

 

Ipari hűtőszekrény üvegajtóval

Az üvegajtóval felszerelt hűtőszekrények kiváló megoldást jelenthetnek a boltokba, kocsmákba és éttermekbe. Elegáns megjelenésük miatt, nem kell attól aggódnia, hogy nem illenek majd bele a környezetbe. Kiváló teljesítményük és halk működésük lehetővé teszik, hogy bárhova elhelyezzék. Kínálatunkban rengeteg féle változat közül választhat, biztosan megtalálja az igényeit legjobban kielégítő gépet.

 

Bárhűtő

A bárhűtő kiváló választás hotelszobákba, éttermekbe és kocsmákba, mivel tökéletesen le tudja hűteni a frissítő és egyéb italokat. Többféle modell és típus közül is választhat, mindegyiknek más a tulajdonsága, így biztosan megtalálja az igényeit legjobban kielégítő gépet.

 

 

 

Webáruház készítés