Szűrés
Gyártó
(1)
(2)
Energiaellátás
(3)
0 Ft
0 Ft

Sous Vide

Sous Vide - A legújabb technológia

 

A Sous Vide gép segítségével a levákuumozott műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig hőkezeljük az ételt. A vákuumcsomagolással megelőzhető, hogy a hőkezelés alatt az étel nedvességtartalma elpárologjon és ezzel az ízéből veszítsen.

Sorrend:

Így különösen ízletes és magas tápértékű étel állítható elő. Vákuumtasakokkal megakadályozható az oxigéntartalmú környezetben szaporodó, aerob baktériumok burjánzása, illetve elősegítik a hőenergia hatékonyabb terjedését a vízből (vagy a gőzből) az ételbe. A pontos hőmérséklet-beállítás különösen halak, húsok és baromfi sütése esetén fontos.

Webáruház készítés