Szűrés
Gyártó
(1)
Energiaellátás
(2)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
Kapacitás
(1)
(1)
0 Ft
0 Ft

Sous Vide

Sous Vide - A legújabb technológia

 

A Sous Vide gép segítségével a levákuumozott műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig hőkezeljük az ételt. A vákuumcsomagolással megelőzhető, hogy a hőkezelés alatt az étel nedvességtartalma elpárologjon és ezzel az ízéből veszítsen.

SOUS VIDE MERÜLŐKERINGETŐ, 30 liter vízhez
Gyártó
Fimar
Méret (mm)
71x146x340
SV130
88 047 Ft + ÁFA
Bruttó (111 820 Ft)
Részletek
Részletek
SOUS VIDE MERÜLŐKERINGETŐ, 40 liter vízhez
VAC-STAR-40
219 000 Ft + ÁFA
Bruttó (278 130 Ft)
Részletek
Részletek

Nagykonyhai Sous Vide gépek szerepe a vendéglátóiparban

A vendéglátóipari egységekben az egyik legfontosabb tevékenység, hogy a lehető legtöbb folyamatot leegyszerűsítsük és mindezt a lehető legköltséghatékonyabb módon tegyük. Ehhez a nagy kapacitással rendelkező Nagykonyhai Sous Vide gépek elengedhetetlenek, így egyik konyha életéből sem hiányozhatnak.

 

A Sous Vide gép segítségével a levákuumozott műanyag tasakokban, alacsony hőmérsékleten, hosszabb ideig hőkezeljük az ételt. A vákuumcsomagolással megelőzhető, hogy a hőkezelés alatt az étel nedvességtartalma elpárologjon és ezzel az ízéből veszítsen. Így különösen ízletes és magas tápértékű étel állítható elő. Vákuumtasakokkal megakadályozható az oxigéntartalmú környezetben szaporodó, aerob baktériumok burjánzása, illetve elősegítik a hőenergia hatékonyabb terjedését a vízből (vagy a gőzből) az ételbe. A pontos hőmérséklet-beállítás különösen halak, húsok és baromfi sütése esetén fontos.

 

Nagykonyhai Sous Vide gépek kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi nagykonyhai Sous Vide gép. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az emberi erővel működtetett eszközöktől az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Ezen felül kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai kellék:

 

Nagykonyhai Sous Vide gépek vásárlása

Az anvalor.hu nagykonyhai Sous Vide gép webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu