0 Ft
0 Ft
Blog

Mire van szüksége egy jó étteremnek Sopronban?

A jó étteremben a vendég szeretne finomat enni, szép és biztonságos körülmények között. Ehhez megfelelő berendezés, jó szakember gárda és profi, ipari konyhai gépekre van szükség.

Nézzük, mire van szüksége pontosan egy jó étteremnek Sopronban ahhoz, hogy a vendégek elégedetten, jó érzéssel távozzanak, és minél gyakrabban visszalátogassanak?Ételkészítés felsőfokonA profi, hozzáértő szakember, és a minőségi profi konyhai gépek nélkülözhetetlenek egy jó étterem konyhájából. szakembert nem adhatunk, de minden mást igen. A teljesség igénye nélkül bemutatunk néhány konyhai gépet a főzéshez-sütéshez.Kombi sűtő-gőzpároló

 

A tűzhely mellett, a konyhai sütő is nagyon fontos szereplője a gyors és ízletes ételkészítésnek.

 

A professzionális kombi pároló, gőzpároló akkor igazán jó, ha rozsdamentes anyagból készül. Azért kapta a kombi sütő gőzpároló nevet, mert többféle sütési funkcióval is rendelkezik.

 

A kínálatban a legtöbbjük digitális vezérléssel, időzítéssel, hőfokszabályzóval rendelkezik, és megfelelő páratartalom jellemzi, ugyanakkor légkeveréses funkciója és beépített maghőmérője van.

 

Főzni, sütni és zöldséget párolni is lehet benne.Rostlap - A sokoldalú konyhai gép

 

Az igazi hamburger és steak ezen készül, de a lazac sütéséhez is elengedhetetlen. Sőt, a minőségi cigánypecsenye is rostlapon készül.De alkalmas zöldségek vagy egyéb ételek gyors és látványos grillezésére is. A több zónás, krómozott vagy öntöttvasból készült felülettel rendelkező szeletsütő lapok hőmérséklete külön-külön is állítható, így biztosítva a gazdaságos és az igény szerinti profi felhasználást.

Biztonság és profizmusAz étterem biztonságos működtetéséhez szükséges még, a szabályoknak megfelelően összeállított ipari mosogatás eszközei. Ez a folyamatosan profi mosogató gépek világa.Tányérmosogató gép

A tányérmosogató gép kosár általában elöltöltős, vagyis fronttöltős, ami azt jelenti, hogy az elején lévő ajtót lenyitva, a kosarát kihúzva tudunk be- és kipakolni.Medencés mosogatóKínálatunkban minden Ipari Medencés Mosogató, Mosogató fedlap, illetve a külön kapható mosogató medence is rozsdamentes acélból készült.

Nagykonyhai használatra tervezett, strapabíró, könnyen tisztítható medencés mosogatók lehetnek egy medencével, medencével és csepptálcával, vagy két medencével ellátottak is, a rendelkezésre álló hely és az étterem forgalmának megfelelően kiválasztva.Mosogatószer, ÖblítőszerA tisztítószer, fertőtlenítőszer és öblítőszer kötelező és szabályozott kelléke minden étteremnek. Hiszen ez biztosítja az biztonságosan egészséges tisztítását a tálalás és a főzés során használt edényeknek.

 

Mind a fehér-, mind a nagykonyhai munka során felhasznált feketeedények, evőeszközök és konyhai eszközök alapos tisztítást igényelnek. Az általunk forgalmazott vegyszerek eltávolítanak mindennemű, akár odaszáradt ételmaradékot is.Összefoglalva:

Az Anvalor kínálatában a főzéshez, a tálaláshoz és a mosogatáshoz szükséges felszerelés megtalálható. A profi tűzhelyek és főzőlapok, és a szintén magas minőséget és biztonságot képviselő mosogató gépek is. A biztonságosan és gazdaságos működésű nagykonyhai gépek Sopronban is elérhetőek.