0 Ft
0 Ft
Blog

Ipari botmixer előnyei

2020.03.22 16:46

 

 

Az ipari botmixerek előnyei között olyan tulajdonságokat találhatunk, mint a kompaktság, hosszú élettartam, nagy teljesítmény, valamint multifunkcionalitás. Az alábbiakban ezeket az előnyöket vesszük át részletesebben, hogy miért is éri meg ipari botmixert vásárolni bármely kis,- vagy nagykonyhába.

 

 

 

Ipari botmixer használata

 

Az ipari vagy nagykonyhai botmixer számos feladat elvégzésére is nagyszerűen alkalmas konyhai eszköz. Használatukkal gyorsan és egyszerűen készíthetők pürék, krémek, krémlevesek, szószok, vagy épp habok. Tehát egyetlen eszközzel több fajta étel is könnyedén elkészíthetővé válik.

 

 

Ipari botmixerek előnyei

Az ipari botmixerek előnyeit megtapasztalhatjuk használatuk során. A háztartási gépekhez képest minőségi anyaghasználatuk, teljesítményük a legfőbb érv, asztali társaikhoz viszonyítva pedig kompaktságuk helyezheti jobb pozícióba őket.

 

 

Ipari teljesítmény

Az ipari botmixerek esetében a legnagyobb előny, amit említhetünk, hogy jóval nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint akár melyik háztartási botmixer. Számszerűsítve a témát: egy ipari botmixer 2.500 - 11.000 fordulatra is képes percenként. Ezzel a teljesítménnyel semmi sem állhat a botmixer útjába, ha aprításról, vagy turmixolásról van szó.

 

 

Multifunkciós felhasználás

Az ipari botmixerek multifunkcionalitása komoly előnyt jelent, hiszen a könnyedén cserélhető száraknak köszönhetően, merőben különböző ételeket is készíthetünk. A habverő szárral értelemszerűen bármilyen mennyiségű habot készíthetünk, míg a keverő szárral szószokat, leveseket, készíthetünk pillanatok alatt.

 

 

Hosszú élettartam

A hosszú élettartamról gondoskodik egyrészt a minőségi nagyteljesítményű motor, másrészt a minőségi kiegészítők is. A kiegészítők mindegyike rozsdamentes acélból készül, így garantálva a magas minőséget.

 

 

Ergonomikus kialakítás

Attól függően, hogy milyen kialakítást preferálunk, válogathatunk a függőleges, valamit vízszintes kialakítású botmixerek között. Az, hogy ki melyiket választja, leginkább csak egyéni ízlés kérdése, de a gyártók éppen ezért erre is komoly hangsúlyt fektetnek, hogy így kielégíthessék az ipari botmixerekkel szemben támasztott igényeket.

 

 

Könnyű tisztítás

Egy nagykonyha életében a gyors és könnyű tisztítás egyértelműen komoly hangsúlyt kap a mindennapokban. Az ipari botmixerek ennek is igyekeznek megfelelni, így használat után könnyedén tisztíthatók. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a kiegészítő szárat eltávolítjuk, majd a mixer részt

 

 

Ipari botmixer kiválasztása

Ahhoz, hogy megtaláljuk az ideális ipari botmixert, csupán néhány alapvető döntést kell meghoznunk. Először is el kell döntenünk mekkora teljesítményre is van szükségünk konyhánkban, majd a kivitel terén kell választanunk. Amennyiben ezekkel tisztába kerültünk már csak a számunkra szükséges kiegészítőkről kell döntést hoznunk.

A tökéletes ipari botmixer kiválasztásához tehát ezeket vegyük sorra:

  • teljesítmény
  • kivitel
  • kiegészítők
  • egyéb funkciók

 

Összegezve:

Az ipari botmixer tehát komoly segítséget jelenthet a mindennapi konyhai munkák során. Legyen szó habverésről, vagy aprításról az ipari botmixerek biztosan nem hagynak cserben minket. Amennyiben tehát nagy teljesítményre, minőségi kivitelre vágyik akkor az anvalor ipari botmixer kínálata megoldást kínál az Ön számára.

 

Egyéb:

 

 

Olvassa el többi cikkünket is: https://anvalor.hu/hireink