Előkészítés

Előkészítés

A sütés-főzés megkezdése előtt az alapanyagok feldolgozására, előkészítésére kerül sor. Az előkészítés több területre terjed ki, értjük ezalatt a húsfeldolgozást, tésztakészítést, vákuumfóliázást, zöldség-, és gyümölcsfeldolgozást, illetve többek között a felvágott szeletelést. Kínálatunkban minden tevékenységhez megtalálható a megfelelő eszköz. A húsfeldolgozáshoz például: húsdaráló, rostlazító, felvágott szeletelő, hamburger formázó. A tésztakészítéshez tésztanyújtó, dagasztógép, a csomagoláshoz pedig vákuumfóliázó gép.

Az előkészítés más területeihez szükséges gépeket is forgalmazunk, például kenyérszeletelőt, merülő mixert. Zöldségmosót, zöldségszeletelőt, gyümölcscentrifugát, krémkeverő-habverő gépeket, füstölőket.