Szűrés
Gyártó
(2)
0 Ft
0 Ft

Mosogatókosár

Mosogatókosár - Ipari Mosogatógépekhez

 

Különböző méretű mosogatókosár ipari mosogatógépekhez. Tányérokhoz, poharakhoz, evőeszközökhöz egyaránt. Ellenálló a magas hővel és vegyszerekkel szemben.

Sorrend:
TÁNYÉRMOSOGATÓ KOSÁR, 500x500 mm
Gyártó
Aristarco
Méret (mm)
500x500
FUL-TMK
3 500 Ft + ÁFA
Bruttó (4 445 Ft)
Részletek
Részletek
MOSOGATÓKOSÁR, univerzális, 500x500x100 mm
Gyártó
Aristarco
Méret (mm)
500x500
FUL-UNIV
3 500 Ft + ÁFA
Bruttó (4 445 Ft)
Részletek
Részletek

Mosogatókosarak a vendéglátóiparban

A vendéglátóipari egységekben fontos, hogy mind az edények, illetve poharak, evőeszközök, és egyéb kellékek minél gyorsabban és nagyobb mennyiségben álljanak rendelkezésre. Kínálatunkban megtalálható a nagykonyhai mosogatáshoz szükséges összes kellék.

 

A különböző méretű mosogatókosarak ipari mosogatógépekhez gyors berakodására a legalkalmasabbak. Tányérokhoz, poharakhoz, evőeszközökhöz egyaránt. Ellenálló a magas hővel és vegyszerekkel szemben is.

 

Mosogatókosarak kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi mosogatáshoz szükséges berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az emberi erővel működtetett eszközöktől az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai kellék mosogatáshoz:

 

Mosogatókosarak vásárlása

Az anvalor.hu mosogatókosár webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

Webáruház készítés