0 Ft
0 Ft

Konyhai eszközök


Ipari Konyhai Eszközök, Felszerelések

 

A nagykonyhai gépek és rozsdamentes bútorok mellett egyéb kiegészítő eszközökre is minden ipari konyhában szükség van. Kínálatunkban megtalál rozsdamentes fazekakat, lábasokat, illetve különböző gastronorm edényeket, melyek hosszú távú megoldást biztosítanak a konyhai munka során. Mérőműszereink között a hagyományos asztali mérlegek mellett szerepelnek nagyobb, raktári mérlegek, valamint precíziós hőmérséklet- és páratartalommérő műszerek, maghőmérő készülékek is.
Konyhai eszközök a vendéglátóiparban

A vendéglátóegységek az egyszerű konyhai eszközök esetén is alapelvárás a minőségi kivitel. Legyen szó rozsdamentes fazékról, edényekről, késekről a magas színvonal minden egyes kis eszköz esetén ugyanúgy elvárt.

 

Konyhai eszközök kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi minőségi és szükséges tálaló berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az egyszerűektől egészen az automatizáltakig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Kínálatunkban megtalálható az összes szükséges, tálaló eszköz és berendezés:

 

Konyhai eszközök vásárlása

Az anvalor.hu konyhai eszköz webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu