0 Ft
0 Ft

Naboo

Lainox Naboo - A jövő konyhája

Ismerkedjen meg a jövő konyhájával, vagy – ha úgy tetszik – a konyha jövőjével: bemutatjuk a Naboo-t, a sütőberendezést, mely ötvözi a konyhagépek technológiáját a világháló előnyeivel.

 

 

 

Az 1981 óta működő olasz Lainox vállalat a vendéglátóhelyek technikai kiszolgálására specializálódott, felkészültségének és kiváló minőségű termékeinek köszönhetően hamar piacvezetővé vált nem csak Olaszországban, de világviszonylatban is. A Lainox szakképzett profikból álló csapata a legkorszerűbb technológiákat felhasználva fejlesztette ki a Naboo-t, ami több mint egyszerű gőzpároló készülék.

 

A Naboo-t egy kiváló séfekből álló csapat tesztelte, külön erre a célra összeállított receptekkel, hogy aztán az Ön rendelkezésére bocsájtsa őket. Ez azt jelenti, hogy nem kell főzőtanfolyamot vagy továbbképzéseket végeznie, fölösleges a hosszas utánjárás, keresgélés, hogy az étlap gazdagabbá, exkluzívabbá váljon. A receptekhez komplett alapanyag leírások, elkészítési folyamatok, sütési módozatok és tálalási javaslatok tartoznak. És hogy hol található mindez?

 

A Naboo, a Lainox 2.0 generációs készüléke. A rengeteg műszaki és funkcionális előnyén kívül egy óriási meglepetést tartogat használói számára.  A Naboo-val valóban több időt takaríthat meg és szánhat más, szintén hasznos tevékenységekre, például szaktudásának fejlesztésére. A rengeteg megspórolt időnek köszönhetően egyszerűbb beosztani a mindennapokat, így az Ön vállalkozása gazdaságosabbá válik, és növekszik a profit.  Tehát, ami megkülönbözteti a Naboo-t az összes többi kombi pároló készüléktől, az egy - a konyhák világában - teljesen új dolog, egy internetes Felhő.

 

LainoxA Felhőben megtalálható minden, ami a komplett fogás elkészítéséhez szükséges, hiszen a Lainox feltöltötte ide számtalan étel receptjét, az elkészítési módot, a hozzá kapcsolódó  folyamatokat, a sütési programokat, sőt még tálalási javaslatokat is. A Naboo tálcán kínál Önnek mindent, ami a tökéletes és állandó minőségi színvonal eléréséhez és fenntartásához szükséges.

 

A Naboo Wifi vagy hálózati adapter segítségével csatlakozik a Felhőhöz, melybe előzetes regisztráció után léphet be a felhasználó. Az összes létező tartalom folyamatosan elérhető, minden paraméter személyre szabható, és ha még ez sem lenne elég, a Lainox lehetővé tette a Naboo-használóknak, hogy készülékeik között megosszák a tartalmakat. Így a Naboo-t használó séfek, szakácsok bárhol a világon elérhetik saját receptjeiket.

 

A Naboo központi szervere folyamatosan gazdagszik új receptekkel, melyeket Ön letölthet saját készüléke könyvtárába. Ezek hozzáadódnak a Felhőben már meglévő, illetve a Naboo-ban alapértelmezetten szereplő további receptekhez. A készülék megmondja azt is, mely fogásokat vagy recepteket készítheti el – időmegtakarítás céljából - egyidejűleg.

 

Nincs többé szükség szakácskönyvekre: a receptektől kezdve, a videókon, oktatóanyagokon át, - az alapanyag-szükséglettől a tálalásig bemutatott - komplett menüsorokig minden megtalálható a tárhelyen.  Ez egy folyamatos képzés és folytonos információátadás, melynek segítségével mindig új dolgokat tanulhat, tovább képezheti magát, változatosabbá teheti napi ajánlatait, gazdagabbá varázsolhatja étlapját. A Naboo folytonos előrelépést biztosít a profizmus útján.  A rendszer segítségével folyamatos összeköttetésben van a világhálóval, a kimeríthetetlen információforrással. Lendületet és ösztönzést kap úgy, hogy közben minden karnyújtásnyi távolságra van és azonnal - időveszteség nélkül - elérhető.

 

Lainox

 

Szeretne az étterme számára egy szezonális menüsort összeállítani? Komplett, és teljesen egyedi ételválasztékot alakítana ki? A helyi, a tájjellegű vagy a nemzetközi konyhából szeretne ötleteket meríteni? A Naboo-val minden lehetséges, mert rugalmas, folyamatosan változik és frissül. Amit a Naboo kínál:

 

  • Magasabb ételminőség
  • Nincs alapanyag pazarlás
  • Maximális élelmiszerbiztonság
  • Jobban szervezett beszerzés
  • Lecsökkent energiafogyasztás
  • Gyorsabb felszolgálás

 

Minden előnyét összevetve, végül, de nem utolsó sorban, a Naboo hozzájárul a nyugodt pihenéshez és az életminőség javításához is. A következő cikkünkben megismerkedhet az intelligens Naboo-val.

 

Naboo termékkínálat és ajánlatkérés