Szűrés
Gyártó
(1)
Energiaellátás
(1)
Méret (SZxMÉxMA)
(1)
0 Ft
0 Ft

Pácoló berendezés

Ultrahangos pácoló - A gyors berendezés

 

A húsok, halak, zöldségek elkészítési idejét jelentősen lerövidítheti. Az aktív ultrahang alkalmazása felgyorsítja az ízanyagok diffúzióját, lazítja a rostszerkezetet.

Pácoló Berendezés - MR5
Gyártó
Anvalor
Méret (mm)
260x325x380
MR5
280 000 Ft + ÁFA
Bruttó (355 600 Ft)
Részletek
Részletek

Nagykonyhai pácoló berendezések szerepe a vendéglátóiparban

A vendéglátóipari egységekben az egyik legfontosabb tevékenység, hogy a lehető legtöbb folyamatot leegyszerűsítsük és mindezt a lehető legköltséghatékonyabb módon tegyük. Ehhez a nagy kapacitással rendelkező Nagykonyhai pácoló berendezések elengedhetetlenek, így egyik konyha életéből sem hiányozhatnak.

 

Egy nagykonyhai pácoló berendezés a húsok, halak, zöldségek elkészítési idejét jelentősen lerövidítheti. Az aktív ultrahang alkalmazása felgyorsítja az ízanyagok diffúzióját, lazítja a rostszerkezetet.

 

Nagykonyhai pácoló berendezések kínálata

Kínálatunkban szerepel valamennyi nagykonyhai pácoló berendezés. Minden fajta, amire szükség lehet egy vendéglátóipari egységben, az emberi erővel működtetett eszközöktől az automatizált berendezésekig. Még a szükséges tartozékok is. Továbbá a meglévő gépekhez alkatrész utánpótlást és javítást is vállalunk az ország egész területén külön térítési díj ellenében.

 

Ezen felül kínálatunkban megtalálható az összes szükséges nagykonyhai kellék:

 

Nagykonyhai pácoló berendezések vásárlása

Az anvalor.hu nagykonyhai pácoló berendezés webáruházban a vásárlás könnyű és gyors. A megvásárolni kívánt termékeket tegye a kosárba, majd kattintson az ajánlatkérés menüpontra. Ezután kollégánk keresni fogja telefonon, hogy egyeztessék a szállítással kapcsolatos információkat és a szállítási költséget.

 

Fizetési módok

  • Előre utalás
  • Előre utalás 50%
  • Utánvét
  • Személyes átvétel

 

 

Elérhetőség

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu