0 Ft
0 Ft

Fagor nagykonyhai gépek


Fagor - Globális márka, közel Önhöz

A Fagor Professional egy nagykonyhai berendezéseket gyártó vállalat, amely része a Fagor Industrial csoportnak, ami a Mondragon Csoport tagja.

Széles körű termékskálával rendelkezik, amely magában foglalja a konyhatechnológia számos területét, a sütő- főzőberendezésektől, a mosogatógépeken keresztül, a hűtéstechnikai gépekig. Célja, hogy olyan innovatív és megbízható konyhatechnológiai megoldásokat kínáljon, amelyek megfelelnek a professzionális éttermi és szállodaipari igényeknek.

Az Anvalor 2022-ben a kelet európai régió legtöbbet forgalmazó Fagor importőre volt. Az eszközök hosszú élettartamáért, hozzáértő karbantartásáért számíthat szakképzett szerviz gárdánkra hosszú távú partnerként is.

 




A Fagor Professional története az 1960-as évekig nyúlik vissza.

A vállalat a baszkföldi Tolosa városában alakult meg Spanyolországban, és azóta vezető szerepet tölt be a professzionális konyhatechnológia területén. A Mondragon Csoport tagjaként globális jelenléttel rendelkezik, és számos országban működik. A csoportban a vállalatok összetett hálózatot alkotnak, fontos szerepet játszanak a helyi közösségek fejlesztésében és a fenntartható gazdasági növekedés előmozdításában.

A Fagor minőség

A Fagor márka hírnevét a minőségnek köszönheti, hiszen a termékek kiváló minőségű anyagokból és alkatrészekből készülnek, így hosszú távon megbízható és tartós megoldást nyújtanak. A Fagor folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson a legújabb technológiai fejlesztésekkel és az ügyfelek igényeivel.

A Fagor nemcsak kiváló minőségű termékeket szállít, hanem erős ügyfélszolgálati hátteret is biztosít. Az ügyfelek számíthatnak a technikai támogatásra, karbantartási szolgáltatásokra és az alkatrészellátásra a hosszú távú együttműködés biztosítása érdekében.  A Fagor híres megbízható ügyfélszolgálatáról és támogatásáról is.

Fagor termék típusok

A Fagor Professional széles termékválasztékkal rendelkezik a nagykonyhai berendezések területén. Kínálatában megtalálhatóak sütő- és főzőberendezések, főzőlapok, hűtőszekrények és hűtőpultok, mosogatógépek, párolók, grillezők, fagylaltgépek,  hőtartályok, kávégépek, pizzakészítő berendezések és egyéb kiegészítők.

A Fagor elkötelezett a fenntarthatóság iránt, és törekszik környezetbarát megoldások kifejlesztésére. Termékeik tervezése és gyártása során figyelembe veszik az energiahatékonyságot és a környezeti tényezőket is.

Az Anvalor 2022-ben a kelet európai régió legtöbbet forgalmazó Fagor importőre volt. 

Nálunk elérhetőek a Fagor gyártó termékei, amiknek a szervízelését és alkatrész utánpótlását is vállalni tudjuk.

Bármilyen kérdés esetén állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu