A NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm jellemzői:
A fatüzelésű kemence a pizza igazi otthona. A sorrentói samott téglából készült NÁPOLYI PIZZAKEMENCE forradalmasította a fatüzelésű kemencék piacát: valóban bármilyen típusú tésztához alkalmas a klasszikus nápolyi pizzától a kortárs pizzáig, a tipikus római pinsán át a péksüteményekig, a szeletenkénti vagy serpenyős pizzákig.
Méretek, adatok:
Külső méret: 1250x1400x1800 mm
Külső átmérő: 1250 mm
Belső átmérő: 900 mm
Sütő kamra nyílása: 450x260 mm
Sütési hőmérséklet: 400/500 °C
2/3 pizza sütésére
Napi előmelegítési idő: 30 perc
Design és anyag:
Festett vas és öntött beton kivitel.
Kerámia, kő, mozaik és palladi márvány külső bevonat.
Tűzálló Sorrentoi tégla korona és kupola.
Vulkáni kőzet, kőzetgyapot szigetelés.
Teljesítmény és fogyasztás:
Fatüzelés / Gáz
Fafogyasztás: 5 kg/h
Kémény átmérő: 250 mm
Ajánlott működési hőmérséklet: 400/500 °C
Normál hőteljesítmény: 25000 Kcal - 29 kW
Maximális hőteljesítmény: 29000 Kcal - 33 kW
Kimenő füst hőmérséklete: 190 °C