0 Ft
0 Ft

NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm

NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm
2 250 000 Ft + ÁFA
Bruttó (2 857 500 Ft)
Cikkszám:
ART-01-5-90
Származási ország:
Olaszország
Gyártó:
AS
Terméktípus:
Pizzakemence
Teljesítmény:
33 kW
Méret (mm):
1250x1400x1800
Kedvencekhez
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Tudnivalók a termékről

Az AS által gyártott pizzamence forradalmasította a fatüzelésű kemencék piacát: valóban bármilyen típusú tésztához alkalmas a klasszikus nápolyi pizzától a kortárs pizzáig, a tipikus római pinsán át a péksüteményekig, a szeletelt vagy serpenyős pizzákig.

Minimális fogyasztással is rekordteljesítményt tud elérni, teljes kapacitáson óránként 5 kg fa elegendő. 450 °C belső hőmérsékleten csak 30 °C oszlik szét a külső felületen. A fűtés befejezése után sem csökken hirtelen a hőmérséklet, az első néhány órában csak átlagosan óránként  kevesebb, mint 3 °C -ot, így a következő napi újraindításkor akár 240 °C felett is maradhat. Ennek köszönhetően mindössze 30 perc alatt melegíthető vissza 450 °C-ra.

 

Kézzel készített és préseletlen sorrentói samott téglák felhasználásával, amelyek porozitásuknak köszönhetően magukba szívják a hőt, és fokozatosan adják le azt, ezzel is elősegítve az egyenletes és tökéletes sütést.

 

Ha további pizzakemencék érdeklik, akkor ajánljuk az Ipari Pizzakemencék oldalunkat.

Bármilyen kérdés esetén várjuk szíves megkeresésüket telefonon!


FIGYELEM, PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG!!

Szeretnél ingyen gépekhez jutni?!

Már működő - nem budapesti - Kávézó, alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhely: Beadható: 2024. szeptembertől , Büfé: Beadható: 2024. októbertől- versenyképességének növelése érdekében 100%-os eszközbeszerzési támogatás, akár 1 millió Ft értékben!

Gyors átfutás, gyors szállítás! ️

Keress bennünket: https://anvalor.hu/rolunk segítünk! 

Az árváltozás jogát fenntartjuk!

Az Euróárfolyam ingadozása miatt a weboldalon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek!

Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, kivétel a megjelölt terméknél!

Adatok
Részletek
Adatok
Energiaellátás
Fatüzeléses, Gázüzemű
Teljesítmény
33 kW
Belső méret (mm)
átmérő: 900
Vezérlés
Mechanikus
Méret (SZxMÉxMA)
1250x1400x1800 mm
Kamraszigetelés
Kőzetgyapot szigetelés
Sütési hőmérséklet
400/500 °C
Sütési kapacitás
2/3 db/ciklus
Sütőterek
1 kamra
Egyéb
Sütő kamra nyílása: 450x260 mm, Napi előmelegítési idő: 30 perc, Tűzálló Sorrentoi tégla korona és kupola, Vulkáni kőzet, kőzetgyapot szigetelés, Kémény átmérő: 250 mm, Kimenő füst hőmérséklete: 190 °C
Cikkszám
ART-01-5-90
Részletek

A NÁPOLYI PIZZAKEMENCE, sorrento-i samott téglából, 90 cm jellemzői:

    

A fatüzelésű kemence a pizza igazi otthona. A sorrentói samott téglából készült NÁPOLYI PIZZAKEMENCE forradalmasította a fatüzelésű kemencék piacát: valóban bármilyen típusú tésztához alkalmas a klasszikus nápolyi pizzától a kortárs pizzáig, a tipikus római pinsán át a péksüteményekig, a szeletenkénti vagy serpenyős pizzákig.

    

Méretek, adatok:

Külső méret: 1250x1400x1800 mm

Külső átmérő: 1250 mm

Belső átmérő: 900 mm

Sütő kamra nyílása: 450x260 mm

Sütési hőmérséklet: 400/500 °C

2/3 pizza sütésére

Napi előmelegítési idő: 30 perc

  

Design és anyag:

Festett vas és öntött beton kivitel.

Kerámia, kő, mozaik és palladi márvány külső bevonat.

Tűzálló Sorrentoi tégla korona és kupola.

Vulkáni kőzet, kőzetgyapot szigetelés.

   

Teljesítmény és fogyasztás: 

Fatüzelés / Gáz

Fafogyasztás: 5 kg/h

Kémény átmérő: 250 mm

Ajánlott működési hőmérséklet: 400/500 °C

Normál hőteljesítmény: 25000 Kcal - 29 kW

Maximális hőteljesítmény: 29000 Kcal - 33 kW

Kimenő füst hőmérséklete: 190 °C