Manuális vezérlésű gyümölcscentrifuga minden gyümölcs- és zöldségléhez, amely előételek, verrinék, szószok, levesek, sorbetek és fagylaltok, turmixok, lekvárok, gyümölcspaszták és még sok más elkészítéséhez szükséges…
- 90 x 75 mm-es nagy kapacitású adagolócső a gyorsabb áteresztőképesség érdekében – a paradicsom most egészben is hagyható
- a Coulis kar lágy húsú gyümölcsök és zöldségek, például málna, feketeribizli és paradicsom kezelésére készült
- rozsdamentes acél kosár beépített kidobólapátokkal, ívelt profillal a tálalap hatékonyabb seprése érdekében
- hosszú oldalsó kifolyó, hogy a coulis egy nagy tartályba gyűjthető legyen
- nagy és kis kúpok a maximális gyümölcslé kivonásához, bármilyen legyen is a citrusfélék mérete
- Coulis kinyerése főtt vagy puha zöldségekből és gyümölcsökből kis mennyiségben
- 12 L/óra
Bármilyen egyéb kérdés esetén várjuk szíves megkeresésüket telefonon!
Pályázati Lehetőség
PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG!
Két új pályázati lehetőség nyílt meg!
GINOP Plusz 1.2.4-24: amelyre kifejezetten a négy leghátrányosabb helyzetű régióban (Dél-Alföld, Dél-Dunántúl, Észak-Alföld, Észak-Magyarország) és/vagy a Szabad Vállalkozási Zónák (SZVZ) településein lévő mikro- és kisvállalkozások pályázhatnak. Támogatás összege 5-től 30 millió forintig.
Benyújtási határidő: 2025. január 14.
Demján Sándor 1+1 program: célja a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása vissza nem térítendő támogatással. A benyújtás előregisztrációhoz kötött amit ITT tehet meg. A támogatás összege 5-től 200 millió forintig.
Előregisztrációs határidő: 2025. január 10.
Kérjük a pontos részletekért keressen minket ÁRAJÁNLAT kérésével!
A tájékoztatás NEM TELJESKÖRŰ!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Az Euróárfolyam ingadozása miatt a weboldalon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek!
Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, kivétel a megjelölt terméknél!