Manuális vezérlésű gyümölcscentrifuga minden gyümölcs- és zöldségléhez, amely előételek, verrinék, szószok, levesek, sorbetek és fagylaltok, turmixok, lekvárok, gyümölcspaszták és még sok más elkészítéséhez szükséges…
- 90 x 75 mm-es nagy kapacitású adagolócső a gyorsabb áteresztőképesség érdekében – a paradicsom most egészben is hagyható
- a Coulis kar lágy húsú gyümölcsök és zöldségek, például málna, feketeribizli és paradicsom kezelésére készült
- rozsdamentes acél kosár beépített kidobólapátokkal, ívelt profillal a tálalap hatékonyabb seprése érdekében
- hosszú oldalsó kifolyó, hogy a coulis egy nagy tartályba gyűjthető legyen
- nagy és kis kúpok a maximális gyümölcslé kivonásához, bármilyen legyen is a citrusfélék mérete
- Coulis kinyerése főtt vagy puha zöldségekből és gyümölcsökből kis mennyiségben
- 12 L/óra
Bármilyen egyéb kérdés esetén várjuk szíves megkeresésüket telefonon!
FIGYELEM, PÁLYÁZATI LEHETŐSÉG!!
Szeretnél ingyen gépekhez jutni?!
Már működő - nem budapesti - Kávézó, alkoholmentes italokra specializálódott vendéglátóhely: Beadható: 2024. szeptembertől , Büfé: Beadható: 2024. októbertől- versenyképességének növelése érdekében 100%-os eszközbeszerzési támogatás, akár 1 millió Ft értékben!
Gyors átfutás, gyors szállítás! ️
Keress bennünket: https://anvalor.hu/rolunk segítünk!
|
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Az Euróárfolyam ingadozása miatt a weboldalon feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek!
Az ár a szállítási költséget nem tartalmazza, kivétel a megjelölt terméknél!