0 Ft
0 Ft
Nagykonyhai gép szerviz

Ipari mosogatógép szerelő, szerviz

2020.07.16 13:50

Ipari mosogatógépek, nagykonyhai mosogatógépek javítása, szervízelése országosan

Ipari mosogatógépek forgalmazásában és javításában egyaránt több éves tapasztalattal rendelkezünk. Bármilyen meghibásodás esetén forduljon hozzánk bizalommal! Az egész ország területén vállaljuk a kiszállást, a hibák felmérését és javítást valamennyi nagykonyhai mosogatógép esetében.

Gyors kiszállással, precíz, pontos munkavégzéssel tudunk minden meghibásodást kezelni.

Nagykonyhai mosogatógépek javítása országosan!

Ipari mosogatógépek típusai

 

Valamennyi mosogatással kapcsolatos berendezés szervízelését, javítását vállaljuk!

  • Tányérmosogatók
  • Pohármosogatók
  • Láda- és feketeedény mosogatók
  • Kalapos mosogatógépek
  • Alagutas mosogatógépek

 

Alkatrészek ipari mosogatóépekhez

 

Amennyiben alkatrészre van szükség, azt is gyorsan be tudjuk szerezni és be is szereljük.

 

Elérhetőség:

 

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

Többi vendéglátóipari gép típus szervízelését is vállaljuk. Ezzel kapcsolatban a Nagykonyhai gép szervíz aloldalon tájékozódhat.

A készülék hibájától és méretétől függően a javítást a helyszínen vagy műhelyünkben végezzük. Utóbbi esetben az elszállítást és visszaszállítást is vállaljuk.

 

 

Tipikus hibák ipari hűtőgépek esetében

 

Eltömődött szűrő

 

A leggyakoribb hiba valójában nem is hiba. Ugyanis legtöbbször csak a szűrő tömődött el. Ezt egyszerűen kivédhetjük azzal, ha az ételmaradékot mindig leöblítjük a tányérokról, mielőtt az edényeket, eszközöket bepakolnánk a mosogatógépekbe.

A legtöbb gépben több szűrő is van, akár egymás alatt. Ez a típusú hiba egy gyors szűrőtisztítással könnyedén orvosolható.

Fontos szem előtt tartani, hogy a félig eldugult szűrő miatt a mosogatógép szivattyújának többet kell dolgozni, hamarabb tönkremegy. A keringető szivattyú ezen a szűrőn keresztül egy mosogatás alatt többször átnyomja a koszos vizet. Ez az alkatrész pedig a mosogatógép árának felébe is kerülhet. Érdemes ezért kitisztítani rendszeresen a szűrőket.

 

 

Nem indul el a mosogatógép

 

Ha egyáltalán nem indul el a program, nem kapcsol be a mosogatógép, lehetséges, hogy el lett zárva a vízcsap vagy a gép nem csatlakozik az áramhoz. Emellett azonban az egyik leggyakoribb ok, hogy maguk a vezetékek hibásodtak meg. Egy gyors vezeték, vagy csatlakozó csere könnyen kivitelezhető, de tapasztalt ipari mosogatógép szerelő kollégáink szükség esetén az elektronika, vagy a motor cserét is gyorsan kivitelezhetik.

Az ajtó nem megfelelően rögzül - vagy egyáltalán

 

Ha az ajtó nem csukódik be megfelelően és biztonságosan, akkor a mosogatógép nem működik. Ezt egyszerűen egy ajtójavítással rendben lehet hozni. Rosszabb esetben ez arra utalhat, hogy a gép szivárgás miatt akad el. Ebben az esetben nagyobb a baj, de szakértőink ebben is segítséget nyújthatnak.