0 Ft
0 Ft

Nagykonyhai gép Zalaegerszeg

Nagykonyhai gépek forgalmazása Zalaegerszegen is! A vendéglátóipari gépek, vagyis nagykonyhai gépek minden étterem, büfé, kávézó és még sorolhatnánk számos vendéglátó egységet, nélkülözhetetlen részei. Az új gépek beszerzése, a régiek szervízelése és alkatrész utánpótlása speciális tudást igénylő feladat. Erre kínál az Anvalor Kft teljes körű és azonnali megoldást.

 

Nagykonyhai gép kínálat Zalaegerszegen

 

Kiváló minőségű olasz nagykonyhai gépek a legmodernebb funkciókkal. Praktikus, könnyű kezelés és gyors használat.

Néhány példa széles választékunkból:

 

 

...és még számos gép és kiegészítő, amire csak szükség lehet. Szakértelmünk és tapasztalatunkra bátran támaszkodhat egy teljes étterem berendezése vagy akár kisebb gépek lecserélése esetén.

 

 

Nagykonyhai gép szervíz Zalaegerszegen

 

A vendéglátóipari gépek szervízelését, javítását teljes körűen vállaljuk Zalaegerszegen. Szakértő kollegánk precíz, megbízható munkát végez. Valamennyi forgalmazott márkár és gép típust tudunk javítani. Szervíz szolgáltatásunk nem csak az általunk értékesített termékekre vonatkozik, hanem valamennyi vendéglátóipari gépre.

Az ország egész területén, tehát Zalaegerszegen is vállaljuk a kiszállást, a helyszíni felmérést, a hibás készülék elszállítását és javítását.

 Részletek a Nagykonyhai gép szervíz oldalunkon!

 

Nagykonyhai gép alkatrész beszerzés és beszerelés Zalaegerszegen

 

Bármilyen szüksége alkatrészt beszerzünk a nagykonyhai gépekhez. Rövid határidővel és gyorsan elérhető nálunk minden alkatrész. Igény esetén a beszerelését is vállaljuk. Az egész ország területén!

 

 

Vásárlás folyamata

 

Nagykonyhai gép webáruházunkban a vásárlás egyszerű és gyors. Válassza ki a megvásárolni kívánt termékeket, tegye a kosárba és véglegesítse a rendelést. Kollegánk hamarosan keresni fogja Önt telefonon, hogy egyeztessék a részleteket.

 

Fizetési lehetőségek:

 

  • Utánvét futárral
  • Előre utalás
  • Előre utalás 50 %
  • Személyes átvétel

 

Elérhetőség

 

Forduljon hozzánk bizalommal bármilyen kérdés esetén!

 

Telefon: +36 1 920 0186

Email: info@anvalor.hu

 

Ha nagykonyhai gépet vásárolna, akkor az anvalor.hu a megoldás Zalaegerszegen is!