0 Ft
0 Ft

Az intelligens Naboo

Az intelligens Naboo

 

Naboo sütőberendezést egy technikai újítás teszi igazán speciálissá és kiemelkedővé: a Felhő. A felhő alapú számítástechnika a 2010-es évektől a számítástechnika egyik fő irányának számít. Lényege, hogy egy adott szolgáltatás nem kijelölt hardvereszközön üzemel, hanem a szolgáltató eszközein elosztva. A felhasználók ezt hálózaton keresztül érhetik el: publikus felhő esetében az interneten keresztül, privát felhőesetében a helyi hálózaton vagy az interneten. A felhő-alapú megoldás legfőbb előnye, hogy bárhonnan könnyen elérhető. Az ilyen szolgáltatások többsége világszínvonalon és megfelelő minőségben állnak rendelkezésre.

 

A Felhő-receptek előnyei

Naboo Felhőjében megtalálható valamennyi receptet magasan képzett, ismert séfek alkották meg és tesztelték le a készüléken. Olasz és francia konyharemekek, nemzetközi, keleti és tájjellegű ételek, speciális cukrászati vagy sous vide (jelentése: vákuum alatt) készítmények, szezonális és nagy alkalmakra szóló receptek közül lehet válogatni. A Felhő tanácsokkal lát el a tekintetben is, hogy hogyan és miért vezessünk be egy adott ételt az étlapra, illetve, hogy milyen típusú étkeztetésben ajánlott (bankett, À la carte, önkiszolgáló, stb.).
 
Nem kell többé időt szánni az adaghányadok kiszámítására vagy a részletes bevásárló lista összeállítására. A recepthez tartozó tartalmak igazi know how-ként állnak rendelkezésre, ami gyorsítja az ételek elkészítését és – a már letesztelt folyamatok segítségével – biztosítja az alapanyagok mennyiségének pontosságát.A Felhő-szolgáltatást úgy alkották meg, hogy minden egyes recept esetében maximális összhangot biztosítson az alapanyagok, a folyamatok és a sütés között.
 
Felhővel való folyamatos összeköttetés lehetővé teszi a saját kínálat folyamatos frissítését, akár a tartalmak megosztásának segítségével. A Naboo-használónak nincsenek többé korlátai: profikkal kerül közvetlen kapcsolatba a világ minden tájáról, akik új ötletekkel láthatják el, hogy ez által még profibbá és jövedelmezőbbé váljon a vállalkozása. A Naboo segíti a szenvedély és a kreatív hajlam kibontakozását.
 
Felhő így nem más, mint számtalan kreatív ötlet gyűjteménye, amit egy másik Naboo segítségével a világ bármely pontján bárki előhívhat és alkalmazhat! Hogyan lehet ennél jobban egy profi séf keze alá dolgozni?
 
Ez a készülék nem csak ételt készít! Következő cikkünkben megismerkedhet a Naboo plusz szolgáltatásaival>>.

 

 

Felhő a Naboo-ban

Azzal, hogy a Naboo fejlesztői lehetővé tették a felhő-szolgáltatást, gyakorlatilag kinyitották a világot a Naboo-tulajdonosok előtt. Ezzel a megoldással a világ minden tájáról receptek sokasága érhető el, kerül  karnyújtásnyi közelségbe. A Felhőben megtalálható receptek tartalmazzák a szükséges alapanyagok részletes listáját és a hozzájuk tartozó mennyiségeket is. A Felhő a legapróbb részletekig bemutatja, hogyan kell elkészíteni az adott ételt, lépésről-lépésre. És ami ezen túl a naprakészség biztosítéka, hogy a Felhőtartalma folyamatosan frissül.
 
Ám nem csak a recepteket és a hozzávalókat kínálja a Naboo ezüst tálcán, hanem tálalási javaslatokkal is ellátja a felhasználót. Ez esztétikai és adagokra vonatkozó javaslatokat is tartalmaz. Ha még ez sem volna elég, az étel történetéről, eredetéről és fejlődéséről is informálódhat a Naboo-séf. Ezek, valamint az egyéb elérhető járulékos tudnivalók mind segítenek kitalálni, hogyan helyezzük az adott fogást a vendég asztalára.