0 Ft
0 Ft
Blog

Ipari dagasztógép előnyei

2020.09.23 19:10

Az ipari dagasztógépek számos előnyös tulajdonsággal és képességgel rendelkeznek, amit bizonyosan megtapasztaltak, vagy megtapasztalhatnak azok, akik ilyen gépet használnak vendéglátóegységeikben. Ahhoz hogy megérthessük az ipari dagasztógépek előnyeit, az alábbiakban összegyűjtöttük a leglényegesebb tulajdonságokat e gépek kapcsán.

 

Ipari kapacitás

 

Az ipari dagasztógépek, ahogy nevük is mutatja kifejezetten ipari kapacitással rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy akár nagyobb mennyiségű tésztát is előkészíthetünk egyetlen alkalom során. Ez egy-egy nagykonyha esetében komoly segítséget jelenthet a mindennapokban

Nagy teljesítmény

Az ipari dagasztógépek esetében a legnagyobb előny, amit említhetünk, hogy jóval nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint mondjuk az otthoni kisteljesítményű dagasztógépek, vagy főképp, mint a kézi erővel végzett munka. Amennyiben valóban hatékonyan szeretnénk menedzselni a konyhai folyamatokat, akkor egy dagasztógép szintén elengedhetetlen kelléke kell hogy legyen vállalkozásunknak.

Hosszú élettartam

Az ipari dagasztógépek hosszú élettartamáról a minőségi nagyteljesítményű motor, másrészt a minőségi kiegészítők is egyaránt gondoskodnak . A kiegészítők mindegyike rozsdamentes acélból készül, így garantálva a magas minőséget.

Gyors dagasztás

Az ipari dagasztógépek segítségével tulajdonképpen a kézi dagasztást imitálhatjuk, de annál gyorsabban és hatékonyabban. Mindez azt jelenti, hogy a dagasztási idő akár felére is csökkenhet. Így a pizza, lángos, kalács, kenyér és minden más tészta elkészítése is jelentősen gyorsabbá válhat.

Egyszerű kezelhetőség

A gyorsaság és nagy teljesítmény mellett érdemes szót ejteni a kezelhetőség egyszerűségéről is. E téren az ipari dagasztógép is beleillik a könnyen kezelhető konyhai gépek sorába. A dagasztás megkezdéséhez nem kell mást tenni, mint az alapanyagokat összeönteni, majd beállítani a megfelelő fokozatot és a többit a gép elvégzi helyettünk.

Könnyű tisztíthatóság

Egy nagykonyha életében a gyors és könnyű tisztítás egyértelműen komoly hangsúlyt kap a mindennapokban. Az ipari dagasztógépek ennek is igyekeznek megfelelni, így használat után könnyedén tisztíthatók. Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy a keverőegységet eltávolítjuk, majd a kivehető, vagy fix rögzítésű üstöt kitisztítjuk.

Multifunkciós felhasználás

Az ipari dagasztógépek esetében további előnyként érdemes még megemlíteni, hogy számos helyen hasznát vehetik a vállalkozások. A nagy kapacitás és teljesítménynek hála számos pizzéria, pékség, étterem, vagy tészta ajánlattal rendelkező vendéglátóegység számára nagy segítséget jelenthet a mindennapi munkálatokban.

Összegezve:

Az ipari dagasztógépek tehát számos előnnyel rendelkeznek, amik miatt egyes konyhákban mondhatni nélkülözhetetlenek, de gyakorlatilag mindenhol hasznos társak lehetnek, ahol kelesztett tésztával dolgoznak az étlapon.