0 Ft
0 Ft
Blog

Alkatrészek ipari dagasztógépekhez

A megfelelő dagasztógép beszerzése fáradtságos és alapos utánajárást követel. Az ideális gép kiválasztása után, gondolhatnánk, hogy hátra is dőlhetünk, ám ez koránt sincs így. Ennek oka pedig nem más, mint hogy ma már találhatunk számos extra alkatrészt is ipari dagasztógépekhez. Ezek egy része már új gép vásárlásakor is új lehetőségeket nyithatnak számunkra, de egy-egy meghibásodás esetén is találhatunk pótalkatrészt, ha a megfelelő forrásból próbálkozunk.

 

Ipari dagasztógépek beszerzése

A minőségi ipari dagasztógépek beszerzésével, amellett hogy a konyhai munkát is megkönnyíthetjük, még a költségeket is csökkenthetjük, sőt növelhetjük a bevételt is. Ehhez azonban fontos, hogy megbízható, ismert és tapasztalt gyártók kínálatából válasszuk ki leendő gépünket. A felsorolás szintjén maradva az alábbi gyártók állandó magas minőséget képviselnek a nagykonyhai gépek piacán:

  • Fimar

  • Pizzagroup

Mindenképp érdemes tehát olyan forgalmazót keresni, aki a fenti gyártók termékeit behatóan ismeri, és így segítséget is kérhetünk egy esetleges vásárlás folyamán az ideális konyhai gép kiválasztásához. Szerencsére az anvalor.hu webáruház és munkatársai ebben hathatós segítséget nyújthatnak Önnek is!

 

 

Új ipari dagasztógép alkatrészek

Új gép esetében a beszerzéskor vásárolhatunk több kiegészítő alkatrészeket is, amik többek között lehetnek:

  • kerék szettek

  • mechanikus időzítők

  • alátétek

 

Ezek a kiegészítő dagasztógép tartozékok jellemzően az alacsonyabb árkategóriába tartoznak, amik így nem terheli meg a vállalkozások költségvetését sem. Ráadásul nem csak könnyebbé tehetik a munkavégzést, de például az időzítők segítségével jobban menedzselhetővé is válhatnak a tésztakészítési folyamatok.

Ipari dagasztógép alkatrész árak

 

Laikus szemmel vizsgálva a kérdést egy ipari dagasztógép esetében az ár széles skálán mozoghat. Egy már meglévő, de elromlott gép esetében az egyszerűbb kis alkatrész csere például munkadíjjal együtt indulhat akár a pár ezres, tízezres kategóriából, ám egy nagyobb meghibásodás esetén könnyen válhat a javítás, karbantartás díja magasabb összeggé is.

Az anvalor szakképzett szerviz csapata azonban vállalja, hogy elromlott ipari dagasztógépét a lehető leggyorsabban és megbízható módon javítják, akár alkatrész cserével is!Összegezve:

Ipari dagasztógépek esetében tehát az alkatrészek akár:

  • új funkciókat rendelhetnek az adott géphez,
  • biztonságosabbá tehetik a munkavégzést,
  • jobban menedzselhető teszik a feladatokat.

 

Emiatt már önmagában megéri alaposan végiggondolni vásárlás előtt is, hogy milyen egyéb kiegészítő alkatrészre lehet szükségünk új ipari dagasztógépünk esetében.