0 Ft
0 Ft
Blog

AZ IPARI SÜTŐ - EGY KONYHA LELKE

2018.10.17 15:53
AZ IPARI SÜTŐ - EGY KONYHA LELKE

Az ipari sütő

 

A legtöbb ember, aki étteremben étkezik, elsősorban a frissensült húsokra esküszik, mert azokat mindig közvetlenül a készítésük után, azonnal tálalják, így mindig forrón és ízletesen kerülhet a vendégek elé. Ám, ahhoz, hogy egy étteremben valóban a legjobb sülteket fogyasszák el a megrendelők, nem csak kiváló alapanyagok kellenek, hanem megfelelő ipari sütő is szükséges, hiszen nem mindegy, milyen módon, és mennyi ideig készül el a frissensült szelet, akár a tűzhelyben, akár roston, vagy lapsütőn sül puha-ropogósra.

Az ipari sütő fogalma alatt többféle konyhai berendezést érthetünk, de többnyire olyanokat, amelyeket nem elsősorban háztartásokban, hanem ipari felhasználásra gyártották. Ha önnek a tökéletes vendéglátáshoz már csak megfelelő sütőberendezés kell, keresse az Anvalort! Nálunk bármilyen típusban akár többféle méretben is beszerezheti a nagyobb méretű tűzhelyeket. Például 4 és 6 körlaposat, mi igény szerint működhet gázüzemű vagy elektromos sütővel is! Ugyanakkor vásárolhat olyan gáztűzhelyet, amiben gázzal működik az ipari sütő is.

 

Kiváló frissensültek készíthetők egy lávaköves gázos rostsütőn is, vagy az elektromos olajsütőkben. Ezekből egy-, vagy kétmedencés változatot is kínálunk – remek rántott húsok sülhetnek ropogósra! Az ipari sütő fogalmának felel meg az elektromos és gázüzemű lapsütő is, illetve a kizárólag elektromos lapsütő. A jó konyha alapja ugyanis a megfelelő sütőgép, és ha a vendéglősnek módjában áll, legjobb mindegyik fajtából beszerezni legalább egyet-egyet, hogy a vendégek ízlésének megfelelően, bármikor, bármilyen frissensültet tálalhassanak vendéglőjében.

 

Ha esetleg tanácstalan, vagy bármilyen segítséget igényelne az ipari sütő kiválasztásakor és vásárlásakor, keresse az Anvalor forgalmazót, és forduljon bizalommal munkatársainkhoz! Udvarias kiszolgálással, mindig jó szóval várjuk megrendelőinket!

 

Tekintse meg sütőberendezéseinket!